Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • PipsyGirl
    Çalışkan
    • 06 Ağustos 2009
    • 1559

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yunan borsası açılsın anlarız diycem ama.. Galiba bugün onların yılbaşısı.. Tatil olmaları lazım..

1.4250 lere bi hamle daha bekliyorum ama..Belli de olmaz.. 240 dakkalıklarda sata geldi.. 4250lerde günlükler yıkılır..

İzlemedeyim şimdilik..

abla ya ben sabah gene ters yakalandım 1.4350 den lontaydım. 1.4295 ten stoplandım. artık sabahları hep stoplanarak uyanıyorum. kaç gündür hep kaybediyorum artık elim ayağım birbirine dolanmaya başladı. :040::040:
    söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• CATEDRAL
      TATLI CADI
      • 26 Şubat 2009
      • 897

KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      V pull back yapıyor.. 1.4355 i geçebilirse yukarı yönelir..
      1055 de Almanya PMI endeksi varmış..
      11:00 de de Avrupa PMI var..

12:00 Avrupa ÜFE ve Sanayi üretimi var..
      Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• vobteknik
        Bağımlı
        • 07 Ekim 2009
        • 401

akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        benim anlamadığım biri basacaksa birde basılan olacak o basılan kim olacak onu merak ediyorum...borsaya bu kadar para sokularak bu seviyeye geldi... tabiri caizse tırnaklarıyla kazıyarak getirildi...bizdeki köylü mehmet aga dahil herkes borsadan mal alsa yabancının elindeki malı alamayız...2008 de borsamız 58,000 den 22,000 e geldi...ama yabancı takas oranı %30 a düşmedi yabancı eli mahkumdur.Türkiyede kalacaktır.Bize satamazlar bizim o kadar paramız yok...Kendi kendilerine basarlarsa orasını bilemem.Zaten Yabacıların burdan gitme gibi bir planın olduğunu sanmıyorum...Burası gelişmekte olan ülke parada gelişmekte olan ülkelere gelir...Gelince 10 yıllık gelir..Bir iki aylık gelip gitmez...GİDEMEZ...

Ben olaya şöyle bakıyorum...Sonucda bu piyasada mal alınıp satıldığı için bura bir ticaret alanı...Dolayısı ile dükkan sahibi (yabancı) da belli bir sermayeyi işine (hisselere) yatırmış... Yani adam işine para bağlamış...Bugün hangi işe para bağlanmıyor kazanç adına?...Ayrıca %70 tabiki onun elinde olacak ki kalan %30 u istediği dilediği gibi yönlendirebilsin...Yani tahta başına tabiki %70 onun olacak ki kalan senetleri saysın hesabını bilsin...

Mehmet Amca da gelse gücümüz yetmez almaya evet böyle deniliyor. Doğru. Bu ne demektir? Adam işinde TEKEL demektir...TEKEL şirketler ne yapar? Farzı mihal ERDEMİR? Sac şu kadar oldu der piyasayı belirlerler...Kimse de a niye böyle diyemez...Agalar da piyasayı belirliyorlar işde...

Tek gerçek var...Ütülen olmamak için aga nereye sen oraya..Yok aga nereye sen kendi bildigini yaparsan vay haline...Ben o hatayı yaptım denemesi bedava da değil yani
        Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...

Yorum

• vobteknik
          Bağımlı
          • 07 Ekim 2009
          • 401

nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

ya bu imzaya bayılıyorum

Yorum

• kertenkele
            Katılımcı
            • 28 Ağustos 2009
            • 42

şişman kadın neden ortalarda yok bugün

Yorum

• CATEDRAL
              TATLI CADI
              • 26 Şubat 2009
              • 897

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              abla ya ben sabah gene ters yakalandım 1.4350 den lontaydım. 1.4295 ten stoplandım. artık sabahları hep stoplanarak uyanıyorum. kaç gündür hep kaybediyorum artık elim ayağım birbirine dolanmaya başladı. :040::040:
              Gece pozisyon tutma.. Sabah piyasalar açılsın .. Tekniğe göre vur kaç yapmayı dene.. Gerilla taktiği yani..

Ben son zamanlarda öyle yapıyorum.. Akşamlarıda 6-7 gibi duruma göre kapat pozisyonu.. Arkasından da bakma..

Hem daha az stres oluyor.. Hemde terste kalma stop olma gibi bi sorun kalmıyor. En azından müdahale edebiliyorsun..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• CATEDRAL
                TATLI CADI
                • 26 Şubat 2009
                • 897

kertenkele Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                şişman kadın neden ortalarda yok bugün
                Onlar ortodoks ya.. Yeni yılları bugün bildiğim kadarıyla

Bu havada eskiden Haliç e atlarlardı.. Yıllar sonra ilk defa boğaza atlayacaklar

Yorum

• akcay
                  Tecrübeli
                  • 23 Ekim 2008
                  • 0

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  sn akçay daha önceki büyük düşüşleride aynı mantıkla nasıl cevaplamak gerekli.samimi olarak soruyorum.
                  büyük düşüşlerde alıcı konumundaki para babası satıcı konumuna geçince iş değişiyor...satıcı olunca karşısındaki alıcı kendi gibi olmadığı için endeks 58,000 den 22,000 e geliyor...örnek son günlerde borsaya kote olan ittfh açıldı yanlış hatırlamıyosam 5 veya 6 seans taban taban gitti...mal satıldımı hayır...ama şirketin değeri 3 günde yarı yarıya düştü...birde şu boyuttan bakalım ford 5 senede 4,98 lira temettü vermiş...uzun vadede bunada bakıyolar...al temettüsünü ye...

Yorum

• vobteknik
                    Bağımlı
                    • 07 Ekim 2009
                    • 401

vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Tek gerçek var...Ütülen olmamak için aga nereye sen oraya..Yok aga nereye sen kendi bildigini yaparsan vay haline...Ben o hatayı yaptım denemesi bedava da değil yani
                    Hani diyoruz/dedik ya bazen yaw çok cıkdı artık düşer diye orda aslında şunu da diyoruz..Ya yabancı sen çok aldın endex/vob yükseldi, artık sen satış kararını verdin de ben senle beraber satayım...Herkes bu çabada..Namı diğer zirve/dip avcılığı...

N biliyoruz ki o noktada el satış kararını verdi? Adamın gözü herzaman en zirveden malı boşaltmaktır...N gün oldu da zirve yakaladın? Ha %1 yakaladı isen bravo %99 da kaybettin...

Yorum

• kertenkele
                      Katılımcı
                      • 28 Ağustos 2009
                      • 42

2 gündür destek türev isimli kurum dikkatimi çekiyor. vob da hiç işlemlerini görmezdim önceden. bugün en çok işlem yapanlarda 4. sırada.

Yorum

• tractact
                        TOBOma
                        • 19 Kasım 2007
                        • 560

5 dk.lıklarda obo oluştu...

daxı veriyorlar...

Yorum

• kertenkele
                          Katılımcı
                          • 28 Ağustos 2009
                          • 42

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Onlar ortodoks ya.. Yeni yılları bugün bildiğim kadarıyla

Bu havada eskiden Haliç e atlarlardı.. Yıllar sonra ilk defa boğaza atlayacaklar
                          nöbetçi bırakmışlardır. bugün sağdan gelecek sanki sahneye. hafiften bacağını gösterdi.

Yorum

• CATEDRAL
                            TATLI CADI
                            • 26 Şubat 2009
                            • 897

kertenkele Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            nöbetçi bırakmışlardır. bugün sağdan gelecek sanki sahneye. hafiften bacağını gösterdi.
                            MC lar bitsin.. Çoğunluk 12:00 de.. İtibarlılar 14:30 da bitiyo.. Ama 14:30 pek kalan olmuyo..

Yorum

• KUTERO
                              Beybaba
                              • 19 Temmuz 2007
                              • 437

Aradaki boşluğun bir şekilde kapanması gerekiyor..

İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
                              İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• tractact
                                TOBOma
                                • 19 Kasım 2007
                                • 560

69050 gövde kestim... sebebi ise psikolojimi bozuyor olması... trade yapabilirim duruma göre...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information