Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
USD-CAD yok ben shortlamıyorum ama önemli seviyelerin (ortalamaların) altına sarkıyor ben ortalamalara çok önem veriyorum.
Breakaut 2 olayıda buna eklenince düşme ihtimali var.
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
USD-CAD yok ben shortlamıyorum ama önemli seviyelerin (ortalamaların) altına sarkıyor ben ortalamalara çok önem veriyorum.
Breakaut 2 olayıda buna eklenince düşme ihtimali var.
Aslında haklısın, bıraz tadını kacırdı, stoplayalım, dıpten kalktı ama gerı aynı yere geldı, rısk almaya degmez..
Tekrar cıkarsa longlarız, su an maceraya gerek yok...
14408 yaptı neden kapatmadın ki.
ben 14420 den aldım. 14430 da saatlik durabilse güzel destek olur sonra sallar kendini 145 e diye bekliyorum.
yada önce 14375 yapabilir.
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum