Pipsy naaptın kısaları? Dert ıoldu içime sormiim diyorum ama. Dayanamadım:(
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kural 10. Kader/Kısmet/Şans faktörü de senden yana olcak..Yoksa ağlar durursun benim gibivobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİlk 67yi gördükten sona...67 ye yattık gelmedi...Geleydi iyi olacaydı
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
Bende de satta... yalnız 1-5 ve 15 dakkalık indikatörlere istinaden az biraz daha sabrediim diyorum..oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenim 5 dklıklar sata gecti kırmızı cizgi altı sat kırmızı cizgim 4436 da suanYazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPipsy naaptın kısaları? Dert ıoldu içime sormiim diyorum ama. Dayanamadım:(
işlem yapmadım bende sabahki hatamdan dolayı. uykum var uyuycam biraz sabaha kadar uyutmadı velet
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
vob 68 vurdu.66,5 in diyoruz. paapz 1,4450 vurdu.1,4460 gör diyoruz. kraliçe 1,6240 larda kaldı. 1,63 vurmadı daha.tamamla diyoruz.
usd/jpy 92,50 destteğini test etti.93,50-70 aralığına hızlı çıkış bekliyoruz.
usd/tl 1,4980 e geldi.buradan 1,52 ye bekliyoruz.
Yorum
-
1.4457 de kar al emrim var.. Bakalım gelecekmi?sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpapaz 1,4460 a değmeden dönerse ayıp olacak. yatay hareket devam demek olacak. hatta alt desteklere kayma ihtimali olacak. 1,4460 a değip te geri gelirse alım fırsatı olcek.Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkeyborsa ailesinin yeni yılını kutluyorum.....yeni yılın başta ülkemiz olmak üzere hepimiz için daha iyi olmasını diliyorum....başta huzur.sağlık..sonra para.....
hayırlı işler daltonlar............
Hoşgeldın dostum nerelerdesın sen ..
Yorum
-
Bakmıyorum artık VOB a .. k24vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSenaryo 1
Aps arttı, fiyat arttı...
Ekranımdan kaldırdım..
Saçma sapan bişey oldu resmen.. Ne teknik ne temel hiç bişey çalışmıyo.. Bas parayı bul karayı yada kılıç çeker gibi bişey oldu..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
Yorum