Vobu efg bırakmayacak gibi duruyor..3465 kontrata çıktı..1200 de 3160 ı vardı..
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
-
Alsın onları müsait bişi yapsın..KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVobu efg bırakmayacak gibi duruyor..3465 kontrata çıktı..1200 de 3160 ı vardı..
Töbe töbeee...
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Walla ben öngörüleri bıraktım/bırakmaya çalışıyorum kendi adıma...Kazananı kopyala kuralımda kazanan bir üstadın dediği şudur; Endeks bir yöne gider biz onu takip ederiz....Yani trend ne yana sen o yana...Başka durumda çanak formasyonu da kama da hikaye naçizane...CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞu anda görünen ben yanlış yöndeyim.. Ama bu grafa göre ve kendi öngörümüme göre önümüzdeki 2 gün içinde ipi çekmeleri gerek..
Dediğim gibi benim VOB da stopum yok artık.. Ek para da koymam.. Gideceği yere kadar gider.. Zaten 7000 puan yemişim.. k24
57 binden atağa kalkdı 60binlerde şortladın, 63binde de ben şortladım...Trend devam etti 67 den uzlaştık. Şortlarken zaten günlük olarak tepkiye şortladık, tepki 62 binde bitti ve topu topu 2 gün sürdü biz 61bin bekledik...E bak günlük sisteme hiç şortla dememişki?...
Neyse;
Tooman Abi'nin dediği gibi olursa obo olmassa tobo o da olmassa poponu kaşı formasyonu denk gelecektir
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
Ooo hoşgeldiniz efendim..SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkeyborsa ailesinin yeni yılını kutluyorum.....yeni yılın başta ülkemiz olmak üzere hepimiz için daha iyi olmasını diliyorum....başta huzur.sağlık..sonra para.....
hayırlı işler daltonlar............
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Yorum
-
Vaayyy Seren Abim hoşgeldin be nasılsın?SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkeyborsa ailesinin yeni yılını kutluyorum.....yeni yılın başta ülkemiz olmak üzere hepimiz için daha iyi olmasını diliyorum....başta huzur.sağlık..sonra para.....
hayırlı işler daltonlar............Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
Hehhh hehh... Ben de çizerim ölesinivobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSen ver bana parayı bak ben sana ne grafikler ne formasyonlar çizdiriyorum bu alemde
.. En çok ta 25 aralık gününe acıdım..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
kraliçede 1.6194
papazda 1.4389 den uzadım..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterE/D sapıtabilir.. Ben kapatıyorum..
sapıtmaya başladı bile
bende zararına -39 pip kapattım.
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
1.4392 den de ben uzadım..KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkraliçede 1.6194
papazda 1.4389 den uzadım..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
şu yazılar yabana atılmasın bu sayfaya taşıyalım.buffnfaith Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEUR/USD FİBO SEVİYELERİ VE EW ANALİZİ
1.5145-1.4217 düşüşünün;
%23.6 fibo düzeltme seviyesi 1.4436...
%38.2 fibo düzeltme seviyesi 1.4572...
%50 fibo düzeltme seviyesi 1.4681...
%61.8 fibo düzeltme seviyesi 1.4790...
1.5145-1.4217 1 nolu düşüş dalgası denilirse,
1.4217-1.4457 A
1.4457-1.4257 B
1.4257-? C
A=C noktası 1.4497
1.618 A=C noktası 1.4645
Düzeltmenin son ayağı olan C bittikten sonra P3 başlamalı...
A-B-C yaptığından emin olmamız için 1.4457 geçilmeli, halen P1 de devam ediyor olabilir...
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
ne diyorsuuuun buradan aldın demekCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.4392 den de ben uzadım..
haydi hayırlısı beni sinirden üşüme tuttu ya
Yorum
-
papaz 1.4400 ü geçebilirse hızlanır diye düşünüyorum..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
Yorum
Yorum