Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • CATEDRAL
    TATLI CADI
    • 26 Şubat 2009
    • 897

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Helal olsun Catecim

form kapalıydı yazamadık sen benim başıma geleni bilsen

1.6150 den satmıştım ya alttan kapttım pozu 30 pipe ancak 1.6160 buy stop unutmuşum ve işlere daldım bir geldim ekranı açtım 1.6200 beleş 40pip aldım. ya çökseydi en tepeden mal almış olacaktımm
    yalnız 2010 dan kormaya başladım bile bana pek uğurlu gelmedi gibi
    150 tane milli piyango bileti aldım. 50 tene amorti dışında hiç bir şey yok, şaka değil ya iş değil bu bilet işi
    Sana da helal Pipsy...Tanrı korumuş ama 2010 a şık bir giriş olmuş..

MP leri salla.. Bende dolu aldımdı.. Amorti ve son iki dışında bişi çıkmadı..k24
    Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• hayalım
      Tecrübeli
      • 27 Şubat 2009
      • 822

hadi hayırlısı,soyguncular işbaşına.

Yorum

• PipsyGirl
        Çalışkan
        • 06 Ağustos 2009
        • 1559

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Eğitim şart.....neymiş...

1... FED tutanakları açıklaması öncesi pozisyonda olmayacağım....

2...İngiltere faiz kararı öncesi pozisyonda olmayacağım...

3...Tarım dışı istihdam verisi sırasında ortalık sakinleşene kadar pozisyonda olmayacağım....

Nedenmiş... Forex piyasasında riske girmek yok... Çünkü kaçan göçen bişey olmuyor..

Oyun Planı kurcaz
        mesela 1,4120 lere gelirse alacaz.
        1,4499 gelirse satacaz datalardan önce bu pozlara girip stop noktası belirlemek koşuluyla bekliyecez?
        söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• CATEDRAL
          TATLI CADI
          • 26 Şubat 2009
          • 897

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          hadi hayırlısı,soyguncular işbaşına.
          Acele yok.. acele yok.. sabah olsun bakarıs

Sonra yaşayan ölülere dönüşüyorum

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• KUTERO
            Beybaba
            • 19 Temmuz 2007
            • 437

Kraliçe 1.6110 larda tutunamazsa soluğu 1.6070 lerde alır..
            İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
            İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• PipsyGirl
              Çalışkan
              • 06 Ağustos 2009
              • 1559

KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Kraliçe 1.6110 larda tutunamazsa soluğu 1.6070 lerde alır..

bu saatler aldatıcı olabiliyor ablamın dediği gibi sabah ola hayrola,
              söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• hayalım
                Tecrübeli
                • 27 Şubat 2009
                • 822

sevgili cadımız,takip etme amacıyla söyledim.

Yorum

• vobteknik
                  Bağımlı
                  • 07 Ekim 2009
                  • 401

Eğitim şart.....neymiş...

1... FED tutanakları açıklaması öncesi pozisyonda olmayacağım....

2...İngiltere faiz kararı öncesi pozisyonda olmayacağım...

3...Tarım dışı istihdam verisi sırasında ortalık sakinleşene kadar pozisyonda olmayacağım....

Nedenmiş... Forex piyasasında riske girmek yok... Çünkü kaçan göçen bişey olmuyor..
                  Yazı tura at bir yönü sec, sectiginin tersi "x" pipse stop koyarak poza gir. Denk gelirse (risk/reward oranı 4 için) min.4x kazan, denk gelmesse x'e stop ol...Bu yol mantıklı gibi...

Aynı durumu vobda da yapabilirsiniz...

Burdaki mantık %50 çok kazanırım ya da %50 az kaybederim mantığıdır...

Üst üste 3 defa kaybetme/kazanma olasılığınız ise 1/2 x 1/2 x 1/2 = %12,5dir.

Ayrıca
                  3 piyasa girişinde;
                  risk/reward oranı 4 icin 2 kez kaybedip 1 kez kazanırsan ne olur?
                  Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...

Yorum

• KUTERO
                    Beybaba
                    • 19 Temmuz 2007
                    • 437

PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    bu saatler aldatıcı olabiliyor ablamın dediği gibi sabah ola hayrola,
                    31.aralıkta karaliçeyi 1,61644 den şortlamıştım..Evet yanlış duymadınız..
                    Belki yeni yılda şans getirir diye kırmızı şort giymiştim..
                    O akşam matriksde 1.6207 den kapamıştı..Tüh şansa bak demiştim..
                    Neyseki bugün işler iyi başladı şimdilik..

Kar üzerinde oturmaya çalışıyorum şu anda..
                    Grafiğe göre simetri çalışırlarsa hedef aşağıları olmalı ama beklemek zor gerçektende..
                    Kar cebe yakışır demek en güzeli olsa gerek..
                    İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
                    İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• CATEDRAL
                      TATLI CADI
                      • 26 Şubat 2009
                      • 897

vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Yazı tura at bir yönü sec, sectiginin tersi "x" pipse stop koyarak poza gir. Denk gelirse (risk/reward oranı 4 için) min.4x kazan, denk gelmesse x'e stop ol...Bu yol mantıklı gibi...

Aynı durumu vobda da yapabilirsiniz...

Burdaki mantık %50 çok kazanırım ya da %50 az kaybederim mantığıdır...

Üst üste 3 defa kaybetme/kazanma olasılığınız ise 1/2 x 1/2 x 1/2 = %12,5dir.

Ayrıca
                      3 piyasa girişinde;
                      risk/reward oranı 4 icin 2 kez kaybedip 1 kez kazanırsan ne olur?
                      İnan gerek yok o kadar riske.. Gün içinde bir kaç kez en sakin zamanlarda 30-40 pips yakalanıyor..

Pipsy nin dediği gibi çok makul fiyatlarda pozisyon denenebilir.. Onun dışında önceden olayı almış satmış v.s. oluyolar.. Burası VOB gibi falanda değil ki.. Tek çubukta işin bitiveriyor.. Stopun zararına patlıyopr v.s. gerek yok..

Hem sen relerdesin bakiiimmm kaç gündür????

Yorum

• guneysu
                        Rize
                        • 01 Mart 2009
                        • 646

İyi seneler soyguncular... ( Dostlar )

Dow futureler açılmadımı hala.. bloomberg'te hala işlem yok..

Yatacağım, perşembe kapanış -125 uyku uyutmuyor....
                        !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• vobteknik
                          Bağımlı
                          • 07 Ekim 2009
                          • 401

İnan gerek yok o kadar riske.. Gün içinde bir kaç kez en sakin zamanlarda 30-40 pips yakalanıyor..

Pipsy nin dediği gibi çok makul fiyatlarda pozisyon denenebilir.. Onun dışında önceden olayı almış satmış v.s. oluyolar.. Burası VOB gibi falanda değil ki.. Tek çubukta işin bitiveriyor.. Stopun zararına patlıyopr v.s. gerek yok..

Hem sen relerdesin bakiiimmm kaç gündür????
                          Ok. Sen bu konuda zaten daha tecrübelisin. Ben sadece farklı bir bakış açısı getirmek istedim..

Kaç günlerdir buralardayım da şortlar zarar yazınca pek dadum kalmadı...

Yeni yılda daily trend sistem yönü, az kaldırac no stop loss fuly tp ile kankam secret ile vob da olacağım....Eğerki tecrübe yediğim kazıkların bileşkesi ise; artık Şubat Vadeyi az da olsa + kapamam lazım...Yoksa bidaha da Davos'a senle birlikte gitmem walaa

Yorum

• vobteknik
                            Bağımlı
                            • 07 Ekim 2009
                            • 401

Ya serefsizler son gün imf haberi cıkardılar ya...Resmen komplo teorisi diyceniz ama 66 üzerinden 65bin300e kapatan vob ertesi gun 67 üzerini görürmü ya?

1, 2 gazeteye 1 de ulusal kanala haberi indir harca 1 trilyon al ertesi gune 2 trilyon...Haberi finanse etmiş gibi hissediyorum kendimi...

O nedenle olmaz olmaz deme

Yorum

• PipsyGirl
                              Çalışkan
                              • 06 Ağustos 2009
                              • 1559

KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              31.aralıkta karaliçeyi 1,61644 den şortlamıştım..Evet yanlış duymadınız..
                              Belki yeni yılda şans getirir diye kırmızı şort giymiştim..
                              O akşam matriksde 1.6207 den kapamıştı..Tüh şansa bak demiştim..
                              Neyseki bugün işler iyi başladı şimdilik..

Kar üzerinde oturmaya çalışıyorum şu anda..
                              Grafiğe göre simetri çalışırlarsa hedef aşağıları olmalı ama beklemek zor gerçektende..
                              Kar cebe yakışır demek en güzeli olsa gerek..

bir fiyat eğer sebebsiz yere 2 gün içinde 400 pip çıkıyorsa geri çekilme ihtimali yüksek. 1.6260 lara stop konup beklenebilir yarın bende duruma göre bakacam umarım kafayı aşağı çevirir 155 lerde çıkarısın.
                              gececilere bol şans Pipsy gider
                              iyi geceler

Yorum

• vobteknik
                                Bağımlı
                                • 07 Ekim 2009
                                • 401

9 aylık VOB tecrübe;

1) Kaldırac senin neyine,
                                2) Zengin olcağın yanılgısını kapılma,
                                3) Eşek bile çamura battığı yoldan bi daha geçmez,
                                4) Bu isi bilirim diyenlere hemen gül,
                                5) Kazananı kopyala,
                                6) Falcılık yapma,
                                7) Şartlanma,
                                8) Olasılıkla,
                                9) Dua etmeyi sev.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information