Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
-
şu anda piyasaki uzunların %76 sı efg ve iş yatırımın elinde (aralık vade). hazır imf gazıda varken en tepeden uzlaşma bu 2 kurumun işine gelir.
Yorum
-
halojen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterimf'ye filan ne gerek var... bu yıl vob'tan çarptıkları parayla ülke ekonomisini 2-3 kere çevirirler..
ne yıldı ama...
Hemde nası.. parmaklarının ucunda çevirirler..
Bunlara göz yumanlara.. çanak tutanlara yazıklar olsun..
(yazmak istemeyip çevirdiğim kaz bende saklıdır
)
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Şu vob açılışzararını alırsam bende kapatıcam ekranı mekranı..k24PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkraliçeyi iptal ediyor +5 dolar hihi hasta ruhlu bu ya ben yılbaşı hazırlıkları yapayım bari
Ne İMF ymiş beaaa..
Para işinde yeni bir sektörel açılım da yarattım sonunda..
EKOLOJİSTİK...

Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
abla ekonomi batmış,rekor küçülmeler yaşanmış... doğru dürüst çalışan işletme kalmamış..CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHemde nası.. parmaklarının ucunda çevirirler..
Bunlara göz yumanlara.. çanak tutanlara yazıklar olsun..
(yazmak istemeyip çevirdiğim kaz bende saklıdır
)
buna rağmen imf'ye olan borcu kapatıyormuşuz...
nereden geliyor bu değirmenin suyu.. tamam,vob değilse bile biyerlerden illegal para giriyor memlekete demek ki...piyasalar tekerrürden ibarettir..
Yorum
-
dostum selamlar tekrar... yuvaya döndük..teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHalojen hosgeldın, yenı baglandım, yenı gordum...
Iyı oldu kareyı tamamladık...
piyasalar tekerrürden ibarettir..
Yorum
-
PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabla sanırım bu kudurmuş 16150 ye gidecek haklısın
10.45 - 11.30 arası bulur tepeyi ordan bidaha
gbp nin tepe bulma saatleri bugünde doğrulayacak mı?söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
1.4411 den uzadım.. VOB açılış hasarının 4/1 i tahsil edildi..
VOB daki şubat kontratlar artık pert e kadar gider.. k24Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
şim kaptan kutero çıkar derki... göstergeler yatayda soğutuldu... hedef 68000 :ka24:CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.4411 den uzadım.. VOB açılış hasarının 4/1 i tahsil edildi..
VOB daki şubat kontratlar artık pert e kadar gider.. k24
Yorum

Yorum