Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Karakterli piyasa belli oluyor işte...OBO su bilem çelışıyor..
Daha da davos a gelmicem....Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
denge kuralına gore asagıdakı pembe yukarıdakı pembe ıle sıfırlandı..vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVadeli saatlik son durum;
Gelişen saatlerde hedef 825 olarak revize edilmişti...
825 civarını geçmesse iyi olur...
65.150 üzerinde olasılıklar çöpe gider...
Elde dengelenmıyen ne kaldı... Sadece tepedekı 3,
Demekkı bu da asagıda 3 cıkarak dengelenecek, veya oncekı 3 zırvesını degıstırerek aradakı sırayı degıstırecek...
Ama yenıden arada bu kadar cıkmıs sayılar olduguna gore, asagıda 3'u beklemek daha mantıklı..
keske vob oynasaymısım ,teorım cok kuvvetlı
hehehe
Yorum
-
Abi buyur vob da oyna istemeyenin gözü çıksın walla ... Şeref duyarız vob da şortladım desenteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkeske vob oynasaymısım ,teorım cok kuvvetlı
hehehe
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
Bizdeki oboyu yediler mi yani.. :040:CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKarakterli piyasa belli oluyor işte...OBO su bilem çelışıyor..
Daha da davos a gelmicem....
Yorum
-
Henüz yemediler ama... Şerreffsizzzzz bunlar şerrreefffsizzzzzzzzz..k24sekube Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBizdeki oboyu yediler mi yani.. :040:Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Bu arada grafikte barların üzerinde 1, 2, 3, 4, 5, 6 rakamlarını görüyoruz.vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yine TD sequential'e göre 6 nın yanındakine 7 ve yanındakine 8 rakamını koyuyoruz. 17 de açılacak ve gün sonu bitecek bar eğer ki 8 rakamını koyduğumuz barı geçer ise TD sequential 9 rakamını barın üstüne "sat" işareti ile birlikte koyacak...Dolayısı ile yarına sat sinyali ile girmiş olacağız...
Tabiki o öyle dedi diye öyle olacak değil öyle olsaydı göstergeyi bize vermezlerdi
Ama olma olasılığı %51 diyelim.
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
zaten oyun dengesine göre bu oyunda herkesin kazanması gerekiyormuş.
mesela kraliçe yukarı giderken ben panikleyip poz kapatsam zarar. neyseki
ee kaptanım 30 pip karı görünce kapatsa kar olacaktı.
demek istediğim doğru yerden alıp satınca herkes kazanabilir. alanda satandasöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Hiç sorma..:( beğenmedim ve almadım..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaptanım almadın Kraliçe sana verdi 30 pipi :(
üzgünüm
1.6078 desteğinde tutundu tutundu..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHiç sorma..:( beğenmedim ve almadım..
1.6078 desteğinde tutundu tutundu..
Kraliçeyi bilemem de.. papaz iflah olmuyor
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum

Yorum