1.4308 den de E/D kısaldım....
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.4308 den de E/D kısaldım....
ablam benim ya her türlü kısa her türlü......:(
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Bana da rotayı çizen E/D ya da $ değeri gibi geliyor...KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRotayı çizen fdow.. İlk hareket buradan geliyor..
Sonuçta fdow da vadeli biz neye bakıyorsak o da bişeye bakıyor diye düşünüyorum. Bunu bildiğim için değil de mantıken söylüyorum.
Oil ve değerli madenlerin ise $ değerinden bağımsız fiyatlandığını düşünüyorum.
Dolayısı ile ana rotayı E/D + Oil + Değerli Madenler çiziyor desek daha doğru olabilir...
Ama bu konu tartışılabilir tabii...Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
Hiç yahu..Çanımıza ot tıkadı..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterablam benim ya her türlü kısa her türlü......:(
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
yine çarpıldım kısa da valla oynamıcam artıkBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

1.4285 kapattım..
ordan duble yapacaktın. ah ah ah :(söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Papaz çok kritik bir noktada ya bir bant daha kıracak 1.4250-40 aralığını ve buda onu 1.40 larda görmemizi sağlıyacak o nedenle 14260 a geldigi zaman tekrar almak istiyorum. eğer bu seviyeleride kırarsa kısa açmak istiyorum.söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Ben bugün işlem yapamam herelde..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPapaz çok kritik bir noktada ya bir bant daha kıracak 1.4250-40 aralığını ve buda onu 1.40 larda görmemizi sağlıyacak o nedenle 14260 a geldigi zaman tekrar almak istiyorum. eğer bu seviyeleride kırarsa kısa açmak istiyorum.
Geri zekalı vailant teknik servis elemanlarıyla uğraşıyorum..
Makinanın içeri verdiği karbondioksiti deneyerek görecekmişiz...:081: Memleketimin teknikerleri..
Burada istanbul un en bi göbeğinde ölüyorduk... Artık Anadoluda ki vatandaşın zehirlenip ölmesine hiç şaşırmıyacağım...Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen bugün işlem yapamam herelde..
Geri zekalı vailant teknik servis elemanlarıyla uğraşıyorum..
Makinanın içeri verdiği karbondioksiti deneyerek görecekmişiz...:081: Memleketimin teknikerleri..
Burada istanbul un en bi göbeğinde ölüyorduk... Artık Anadoluda ki vatandaşın zehirlenip ölmesine hiç şaşırmıyacağım...
Çok geçmiş olsun abla ya inanamıyorum en ucuz hayat malesef Türkiye'de
böyle saçma şey hiç duymadım vallahi allah sana sabır versin.
ya sensiz de trade olmazki sen bu işide çözersin işallah.:(söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum

Yorum