Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • vobteknik
    Bağımlı
    • 07 Ekim 2009
    • 401

Günaydın...Mutlu 1 hafta geçirmeniz dileğiyle...
    Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

Günaydın, bol kazançlı bir hafta geçirmeniz dileğiyle....
      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• PipsyGirl
        Çalışkan
        • 06 Ağustos 2009
        • 1559

Günaydın herekese
        umarım bu sığ piyasada boğulmayız.
        işlem hacmi çok düşük dikkatli olmak gerek
        söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))

Yorum

• teo
          Demirbaş
          • 03 Mart 2009
          • 3712

sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          teo;
          usd/jpy sat sinyali mi?
          Usdchf yukarı kararlı, Eurusd asagı kararlı gozukuyor, dıger 2 parıte su an ıcın cok net degıl yonu...

Yorum

• CATEDRAL
            TATLI CADI
            • 26 Şubat 2009
            • 897

1.4320 kapattım E/D kısayı..
            Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• teo
              Demirbaş
              • 03 Mart 2009
              • 3712

Usdchf yenıden long

Yorum

• vobteknik
                Bağımlı
                • 07 Ekim 2009
                • 401

Vadeli saatlik son durum;

Semaforda 2 nin karşısına 2 çıkma ihtimalini öngörüyorum.
                Bu ise 64.300 ila 64.500 arasından ilerleyen saatlerde (belki gün sonuna kadar) vadelinin dönmesini öngörüyorum. Bu seviyeler aynı zamanda son küçük düşüşün %50-62 geri alım seviyesidir. Daha sonra iyi bir düşüş gelecektir. Kayıtlara geçsin . (Tavsiye değildir.)

Yorum

• teo
                  Demirbaş
                  • 03 Mart 2009
                  • 3712

S&P muthıs kararsız duruyor bugun, yukarıdakı ıgneye bakarsak gonlu aşagıya..

Bu durumda muhtemelen gunu dojı kapatabılır...

Yorum

• teo
                    Demirbaş
                    • 03 Mart 2009
                    • 3712

vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Vadeli saatlik son durum;

Semaforda 2 nin karşısına 2 çıkma ihtimalini öngörüyorum.
                    Bu ise 64.300 ila 64.500 arasından ilerleyen saatlerde (belki gün sonuna kadar) vadelinin dönmesini öngörüyorum. Bu seviyeler aynı zamanda son küçük düşüşün %50-62 geri alım seviyesidir. Daha sonra iyi bir düşüş gelecektir. Kayıtlara geçsin . (Tavsiye değildir.)
                    bu 2 den zıyade tepedekı 3 den sonra pembe cıkmıs, denge kuralı nedenı ıle, yukarıda yenıden pembe cıkması gerekır...

Bu nedenle bunun yonu yukarı,

Sadece asagı sert verırlerse 3 den sonrakı tum cıkanlar sılınır ve denge yenıden olusur ve asagıda 3 cıkar...

Ama arada bu kadar cıkan sayı olduktan sonra bu ıhtımal zayıf...

Kuvvetlı ıhtımal once yukarı yapması gerekıyor pembe ıcın...

Sonra asagı gıdebılır...

Yorum

• vobteknik
                      Bağımlı
                      • 07 Ekim 2009
                      • 401

ABD'DE KAR VE SOGUK, ALISVERISI VURDU

ABD'DE ETKILI OLAN SON
                      YILLARIN EN SIDDETLI KAR FIRTINASININ ULKEDE, EN COK ALISVERISIN YAPILDIGI
                      NOEL'DEN ONCEKI HAFTA SONUNA DENK GELMESI, ALISVERIS SEKTORUNU DE OLUMSUZ
                      ETKILEDI.
                      ULKENIN DOGU KIYILARINDA CUMA GUNUNDEN BU YANA HISSEDILEN KAR FIRTINASI
                      VE EKSI 10 DERECEYI ASAN ASIRI SOGUKLAR NEDENIYLE YETKILILER, BAZI EYALETLERDE
                      HALKA, GEREKLI OLMADIKCA EVLERINI TERK ETMEMELERI UYARISINDA BULUNUYOR.
                      ABD EKONOMISININ KALBI OLAN, PEK COK YERLI VE YABANCI TURISTIN DE NOEL
                      TATILINI GECIRMEK ICIN GELDIGI NEW YORK'TA, CUMARTESI AKSAMI BASLAYAN KAR YAGISI
                      MANHATTAN'I BEYAZA BURURKEN, ALISVERIS MERKEZLERI VE DUNYACA UNLU MARKALARIN
                      BULUNDUGU MAGAZALARIYLA BILINEN 5. CADDE, YILIN EN COK ALISVERIS YAPILAN HAFTA
                      SONUNDA, ONCEKI YILLARA ORANLA BOS KALDI.
                      NEW YORK BELEDIYE BASKANI MICHAEL BLOOMBERG, KENTTE KAR YAGISINA
                      HAZIRLIKLI OLDUKLARINI, ANCAK ULKENIN DOGU YAKASINI VURAN KAR FIRTINASININ
                      BEKLENENDEN SIDDETLI OLDUGUNU KAYDETTI. BLOOMBERG, YAPTIGI ACIKLAMADA,
                      MANHATTAN'DA KARIN SIDDETINE RAGMEN TUM YOLLARIN TRAFIGE ACILDIGINA ISARET
                      EDERKEN, NEW YORKLULARA, NOEL ALISVERISINE YA DA MUZELERE VE BROADWAY
                      GOSTERILERINE GITMELERI CAGRISINDA BULUNDU.
                      KENTTE OZELLIKLE ALISVERIS MERKEZLERI ILE MAGAZALARIN BULUNDUGU
                      CADDELERDE YOLLARI ACMAK ICIN 2 BIN KAR KUREYICISI, 350 ADET TUZ ATAN ARAC
                      KULLANILDI. TONLARCA TUZ, MANHATTAN VE CEVRESINDE YOLLARI TRAFIGE ACMAK ICIN
                      KULLANILIRKEN, STOKLARDA 250 BIN TON TUZ BULUNDUGU ACIKLANDI.
                      KAR FIRTINASI NEDENIYLE NEW YORK'TAKI HAVAALANLARINDA COK SAYIDA UCUS
                      IPTAL EDILDI. JOHN F. KENNEDY HAVAALANI'NDA KAR KALINLIGI 25 SANTIMETREYE, LA
                      GUARDIA HAVAALANI'NDA ISE 20 SANTIMETREYE ULASTI.
                      MANHATTAN'DAKI DUNYACA UNLU CENTRAL PARK'TA KAR KALINLIGI 30 SANTIMETREYI
                      GECERKEN, OZELLIKLE COCUKLAR UNLU PARKTA KARIN KEYFINI CIKARDILAR.

-NOEL ALISVERISI INTERNETE KAYDI, PAZARTESI ''SIBER GUN'' ILAN EDILDI-

AMERIKA BIRLESIK DEVLETLERI'NDE DOGU YAKASINI VURAN KAR FIRTINASI,
                      MAGAZALAR VE ALISVERIS MERKEZLERINE 2009'UN EN ONEMLI ALISVERIS HAFTASINDA ZOR
                      GUNLER YASATIRKEN, EVLERINE KAPANAN AMERIKALILAR, INTERNET UZERINDEN ALISVERISE
                      YONELDI. OZELLIKLE PAZARTESI GUNU INTERNET UZERINDEN ALISVERISTE PATLAMA
                      YASANACAGI VE NOEL'E 3 GUN KALA BEKLENENIN COK UZERINDE SIPARIS VERILECEGI
                      KAYDEDILDI. ''ONLINE ALISVERIS''IN ARTACAGI HAFTANIN ILK GUNU ICIN ''SIBER
                      PAZARTESI'' IFADESI KULLANILDI.
                      ALISVERIS SEKTORU, EKONOMIK KRIZ NEDENIYLE 2008'DE SON 40 YILIN EN KOTU
                      SEZONUNU YASARKEN, BU YIL DA, NOEL ONCESI EN ONEMLI ALISVERIS HAFTASINDA KAR VE
                      ASIRI SOGUKLARIN ULKEYI VURMASI SEKTORU ZOR DURUMDA BIRAKTI. UZMANLAR, IKLIM
                      KOSULLARINDAN KAYNAKLANAN DUSUK ALISVERISIN 2009 YILI ISTATISTIKLERINI
                      ETKILEYECEGINI SOYLEDI.

-GUNEYDE SEL VE YAGMUR, KUZEYDE KAR VE ASIRI SOGUK-

AMERIKA'DA ATLANTIK OKYANUSU KIYILARINDA ETKILI OLAN ALCAK BASINC, DOGU
                      YAKASINDAKI EYALETLERDE FIRTINALARA SEBEP OLUYOR. ULKENIN FLORIDA, GEORGIA GIBI
                      GUNEY EYALETLERI SAGANAK YAGMURUN YOL ACTIGI SELLERLE BOGUSURKEN, ORTA VE
                      KUZEYDEKI EYALETLERDE ASIRI SOGUKLAR VE KAR FIRTINALARI YASANIYOR.
                      HAVA DURUMU RAPORLARINA GORE, WASHINGTON, VIRGINIA, PENNSYLVANIA'DA
                      BASLAYAN KAR FIRTINASI KUZEYE DOGRU ETKISINI ARTIRARAK SURDURECEK. HAFTA SONUNDA
                      KAR YAGISININ ETKISINE GIREN NEW YORK VE NEW JERSEY'DE SICAKLIK EKSI 5-12 DERECE
                      ARASINDA OLCULDU.
                      SOGUK HAVA VE KAR YAGISININ, HAFTA BOYUNCA NEW YORK VE DAHA KUZEYDEKI
                      BOSTON (MASSACHUSETTS), CONNECTICUT, MAINE EYALETLERI ILE KANADA'DA ARTARAK DEVAM
                      EDECEGI KAYDEDILDI.

-AA-

Kaptanım bu haber en çok seni sevindirir sanırım (Fx Oil açısından)

Yorum

• CATEDRAL
                        TATLI CADI
                        • 26 Şubat 2009
                        • 897

1.4308 E/D long..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• KUTERO
                          Beybaba
                          • 19 Temmuz 2007
                          • 437

vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          ABD'DE KAR VE SOGUK, ALISVERISI VURDU

-AA-

Kaptanım bu haber en çok seni sevindirir sanırım (Fx Oil açısından)
                          Dün pek etkisi olmadıydı..
                          İran askerlerinin davranışı tatlıya bağlanınca gerilim düşmüş..Petrol o yüzden gevşemiş..
                          İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
                          İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• vobteknik
                            Bağımlı
                            • 07 Ekim 2009
                            • 401

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            bu 2 den zıyade tepedekı 3 den sonra pembe cıkmıs, denge kuralı nedenı ıle, yukarıda yenıden pembe cıkması gerekır...

Bu nedenle bunun yonu yukarı,

Sadece asagı sert verırlerse 3 den sonrakı tum cıkanlar sılınır ve denge yenıden olusur ve asagıda 3 cıkar...

Ama arada bu kadar cıkan sayı olduktan sonra bu ıhtımal zayıf...

Kuvvetlı ıhtımal once yukarı yapması gerekıyor pembe ıcın...

Sonra asagı gıdebılır...
                            Abi aynı ihtimalde/olasılıkta yorumun için teşekkürler.
                            Ayrıca saatlik indikatörler de pozitif olarak yukarı yön ihtimalini işaret ediyor.
                            (Vobda pozum şorttur).

Yorum

• CATEDRAL
                              TATLI CADI
                              • 26 Şubat 2009
                              • 897

1.4317 flat.. Bugün çingeneliğim üstümde..

Yorum

• KUTERO
                                Beybaba
                                • 19 Temmuz 2007
                                • 437

Rotayı çizen fdow.. İlk hareket buradan geliyor..
                                İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
                                İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

Working...
                                X

Debug Information