kaptanım kraliçe ilgili yokmu kulp çanak çömlek ?
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Az sonra..avsengin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternası yani apla yamaç paraşütü yapıp paraşütü mü açılmayacak
yoksa yerden rampadan füze gibinmi kalkacak
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Yapmasın 64300 çıkışını .. 2 yi Sürsün aşağıvobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSaatlikte son durum;
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Abd'lı ve ıraklı yetkılıler: ıranlı askerler 4 petrol kuyusunu ele gecırdı ve ıran bayragı cektı
abd'lı ve ıraklı yetkılıler: ıranlı askerler 4 petrol kuyusunu ele gecırdı ve ıran bayragı cektı
-matrıks-Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
Füze rampasında sanırım arıza var..avsengin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternası yani apla yamaç paraşütü yapıp paraşütü mü açılmayacak
yoksa yerden rampadan füze gibinmi kalkacak
Onu gidermeye uğraşıyolar galiba
Yorum
-
Aştık biz vallahi..:081:CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArtık koptuk biz.. Hisse.. vob.. falan bizi kesmiyo..
Onlar kutu oyunu
Allah sonumuzu hayır etsin..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Muhtemel olarak 64300 çıkışı daha zor artık ki yükseliş yaparsa artık 64.200 tepesini geçince 2 çıkacaktır Ancak 64.800 e kadar çıkabilir diyor TD.CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYapmasın 64300 çıkışını .. 2 yi Sürsün aşağı
Hoş ben zannetmiyorum 64.800 lere kadar çıksın. Bi ara 64.200 bugünlük High yapar demiştim ve kapanışta Tooman Abi'min dediği gibi popomu kaşıyacam
Bugünkü duruşu artış olmadığı için düşüş adına yataya aldılar olarak pozisyonuma paralel yorumluyorum.
Hafta başı global olarak çok bişi çıkmassa yön aşağı diyorum.
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
ben yazdım diye yapmadı... k24avsengin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertractactan utanmasalar biradan 64800 yapacaklar ama bunlar da eyi uşaklark24
Yorum
-
benim gördüğüm ortada zaten bi rampa var dowdan başlıyo o kullanıyo veriyo diğerine k24bizim voba göndermesinler olur obaaaaCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFüze rampasında sanırım arıza var..
Onu gidermeye uğraşıyolar galiba
Yorum
-
domuz gribi olmasındelidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın başbakanımız rahatsız,bazı gezileri iptal.
ne rahatsızlığı olduğu konusunda bilgisi olan varmı?
Carpe diem, quam minimum credula postero...
Yorum
-
yok , abla rampa koydu ondan oldu ama bence havalanamadan rampada infilak etcektractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben yazdım diye yapmadı... k24
Yorum
-
Ahha tamir edildi.. Füze ateşlendiavsengin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok , abla rampa koydu ondan oldu ama bence havalanamadan rampada infilak etcek

E/D ve DXY çubukları gördün mü
Yorum
-
kraliçemin barı nasıl ama geçte olsa daldık bir yerdenCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAhha tamir edildi.. Füze ateşlendi
E/D ve DXY çubukları gördün mü
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
Yorum