akcay Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bizde oluşmadı..70.67 de film koptu..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
-
Crude reclaims $70 as traders forecast drop in supply
OPEC lifts demand outlook, setting tone; natural gas also gains
SAN FRANCISCO (MarketWatch) -- Crude-oil futures climbed more than 2% Tuesday, on track to break a nine-session losing streak, as traders anticipated a drop in weekly crude-oil supplies and after the Organization of Petroleum Exporting Countries lifted its global demand forecast.
Oil gains as traders see supply drop, OPEC revises - MarketWatch
Bugün fitili ateşleyen opecin raporu oldu..
Teslimatta da düşüşler olacağı varsayılınca 9 günün sonrasında çıkışa geçti..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Yorum
-
OFFF ne zormuş bunu anlamak yawww.

benim daha 40 fırın ekmek yemem lazım bunu çözebilmek için,
ama o kadar yaşarmıyım bilmiyorum

neyseki şimdilik fdow 23 puan aşağıda kapanışa göre
sabaha yukarı tepmemiş olursa sorun yapacak bişey yok aynı yerlerde açarız herhalde.
işin ilginci seans kapandıktan sonra yukarı giden usdytl dowun düşmesine rağmen aşağıda kapatmış
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYettim gari ..
En son altta 1 çıkarmış günlükte.. Önce 1 çıkarması gerekir yukarda.. son 4 barın en yükseği olması gerekir.. O zaman ya önce tepedeki pembe 2 yi geçemeyecek.. ona yakın bir yerde 1 çıkacak.. Yada aşağı dönüp 1 i aşağı sertçe sürüp 2 ye dönüştürecek..
Eğer yukarı gitmeye kalkarsa belliki 60 ve 30 daki 3 ler ya repaint yapmış yada bugün çıkmışlar.. Onlarda habire repaint yapacaklar..
65.400 de 2 çıkmış.. Eğer 65.400 ü geçerse 2 repaint yapar.. O zaman 1 tek kalır aşağıda..
Sonuç..
Muhtemelen aşağı dönüp aşağıda çıkmış olan 1 i aşağı sürerek 2 yapması gerekiyor..
Diğer bir şık ta.. 30 dakkalıkta 10 ve 11 Aralıktaki gibi 2-1-1-2 yapması.. Çok ender olur.. O zaman da 65.400 ü geçememesi gerekir..
Bu grafa bir de parabolic at..Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Bana şu şekilde bir mail geliyo vade sonlarında..akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteramerikan tipi ham petrolün vade sonu 21 aralık
brent petrolün vade sonu bugün bu wti amerikan tipi olduğuna göre neden bunda gap oluştu...şimdi forekste pozisyon kapanmıyor bu aradaki fark elinde pozisyon olanamı yansıtılıyor...
Değerli yatırımcımız,
Spot döviz piyasasından farklı olarak petrol kontratları ( OIL ve WTI) ICE Future piyasası fiyatını temel alır. Bu future fiyatları dünya çapındaki petrol endüstrisinin en yaygın olanıdır. Bu nedenle her ay kontratlar yenilenmektedir. Bu ay kontrat değişim tarihi 15.12.2009 Salı Saat:21:30 (Yarın) gerçekleşecektir.
Örnek
Normal Piyasa Koşullarında:
Eğer Petrol de 1000 varil ALIŞ pozisyonunda iseniz : 1000 X Future Düzeltme Fiyatı = bakiyenizden eksiltilir.
Eğer Petrol de 1000 varil SATIŞ pozisyonunda iseniz 1000 X Future Düzeltme Fiyatı = bakiyenize eklenir.
Future Düzeltme Fiyatı : Bir sonraki düzeltme fiyatı ile o geceki kapanış fiyatı arasındaki fark baz alınarak hesaplanır.
Bu kontrat geçişlerinden sonra yeni pozisyon açılmış gibi olur. Dolayısıyla ikinci kez spread maliyeti oluşur. Ancak Bu maliyet yatırımcılarımıza yansıtılmayarak Broker firma tarafından karşılanır.
FOREXPARK
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
USDTRY bu aralar EURUSD paritesine karşı daha hassas, borsaları pek takmıyor. Türkiye piyasası kapandıktan sonraki fiyatlamalar da pek gösterge olmuyor ertesi gün için. Dubai krizinden beri böyle diyebiliriz. Hedef inşallah FEZABear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOFFF ne zormuş bunu anlamak yawww.

benim daha 40 fırın ekmek yemem lazım bunu çözebilmek için,
ama o kadar yaşarmıyım bilmiyorum

neyseki şimdilik fdow 23 puan aşağıda kapanışa göre
sabaha yukarı tepmemiş olursa sorun yapacak bişey yok aynı yerlerde açarız herhalde.
işin ilginci seans kapandıktan sonra yukarı giden usdytl dowun düşmesine rağmen aşağıda kapatmış
Dolar long devam...Hedef FEZA :))
Yorum
-
BEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusd/jpy fincan kulp gibi?
teşekkürler:081:söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
sn ufo tam tersini düşünüyorum.
parite düşüşüne eşdeğer bir yükseliş olmadı usdtry de,
borsa düşmüyosa pariteyi pek iplemiyo.
hatta ben usdtry i dow jones la çok daha orantılı buluyorum.yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Bi dakka şimdi..CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYok sapıtan bişi...
Petrolde vade sonuydu bugün.. Yeni kontrat fiyatıdır o.. Vade sonunda aşağı yada yukarı pis gap oluyor..
71.00 den açtığım long pozum vardı wti de..
70.67 kapamıştı..
Demin bi baktım ne göreyim..72.85..
swap:-1050.00
Kar:935.00
ne iş anlamadım valla..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
Yorum
-
Heh işte yukarda dediğim iş.. Birbirlerini tetikliyorlar..KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBi dakka şimdi..
71.00 den açtığım long pozum vardı wti de..
70.67 kapamıştı..
Demin bi baktım ne göreyim..72.85..
swap:-1050.00
Kar:935.00
ne iş anlamadım valla..
Muhtemelen dow u bu tuttu.. Bizimkilerde buna istinaden almış olabilirler kapanışta
Ben bu gece erken yatiim dinlenim biras.. Gece çalışacak olanlara bol kazançlar
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
sabah duamız..
Günaydın kıslarrrrr.. Bol kazançlı bir gün olması dileğiyle..
Bu şerrreffsizlerinde tüm şortör kardeşlerim için doğruyu bulacaklı bir gün olur inşallah..
(amiiinnnn)
Yorum
-
klasiğimiz...
Yıkılır bu alem YIKILIRRRRRRR.....
Yorum
-
Eğitim Şart...
Sopa yiye yiye edinilen en büyük fx tecrübesi...
Madde I..
Faiz kararı günleri mümkün olduğunca öğleden sonra işlem yapılmamalı.. Hele hele 21:30 a asla pozisyonda girilmemeli...Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Yorum

Yorum