vay anam vay papazın cenazeyi kaldırmaya gidelim bari
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDayanamadım... accık 1.4654 ten açtım uzun.. Markete sipariş verdimdi bu arada.. Belki onun parası çıkar
Yaa ben biliyorum başıma gelecekleri... hırsızlar... hiç affetmiyolar.. Hemen ellerini cebime daldırıveriyorlar sonra..k24
kapa hemen pozunu 14649 u kırarsa 14570 e gidebilirk24söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Düşen picaa neye tutarsın deycem, ben ev hanımıyım diycen diye demiyorumCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDayanamadım... accık 1.4654 ten açtım uzun.. Markete sipariş verdimdi bu arada.. Belki onun parası çıkar
Yaa ben biliyorum başıma gelecekleri... hırsızlar... hiç affetmiyolar.. Hemen ellerini cebime daldırıveriyorlar sonra..k24
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
Kapattım 7 pips e.. Bi daha açtım..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkapa hemen pozunu 14649 u kırarsa 14570 e gidebilirk24
Tepmeden gidemez..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
tecrübe işteCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKapattım 7 pips e.. Bi daha açtım..
Tepmeden gidemez.. 
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
k28k28k28vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDüşen picaa neye tutarsın deycem, ben ev hanımıyım diycen diye demiyorum
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertecrübe işte
Yaa ... sen o tecrübeyi bir de kuytuda kıstırıldığında görücen
Yorum
-
E/D 5 dakkalıklarda sistemler ala gelebilir... Tikkaytt...
Yok ala gelmediler... Ama.. 15-30 dakkalık indikatörler çok sürünüyor..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
hiç iyibişi diil....göze gelir mazallah.. kendine bile söleme:081:vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen de geçen hafta 1.50 den şortladım hala silinmedi ekranımdan çizgisi şimdi 1.46.
Kaç pips ediyo abi? İyi bişi mi bu?Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
Yorum