eger bugünde kıramazlarsa pes diyecem papaz çok sağlam alırım ya
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1.4674 ten vedalaştım... Flat...HO...Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Bugün için ben FX te işlemi kapattım..
Genelde Cuma günleri kabul günüm oluyo sonunda
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
bana gel kayfe içelimk15CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün için ben FX te işlemi kapattım..
Genelde Cuma günleri kabul günüm oluyo sonunda
bugün farklı olsun
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu sefer sanırım yakaladım oni hehe
hiç bırakmadımki...
Yorum
-
çekiklerde dikkatli olunuz.
Uluslararası yatırım kuruluşu Morgan Stanley tarafından hazırlanan
raporda, Japon yetkililerin Yen'i zayıflatmak üzere adım atması
ihtimalinin arttığı belirtildi.
Küresel Döviz Stratejileri Birimi Başkan Yardımcısı Sophia Drossos
imzalı raporda, "Özel döviz piyasaları müdahale modelimiz Dolar/Yen
paritesinde yüksek müdahale riski gösteriyor. Riski gösteren veriler
Japonya ve ABD büyüme görünümü arasındaki farkın yanlış fiyatlanması
ve aşırı uzun Yen pozisyonlarından kaynaklanıyor" denildi.
Raporda, paritede geçen hafta yüzde 29 olan müdahale ihtimalinin
bu hafta yüzde 34'e çıktığı vurgulandı.
Foreks Haber Merkeziyazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhiç bırakmadımki...
bu sefer bende yakaladım. demek istemiştim
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Ay yok.. Sonra kuytuda kıstırıyolar.. Uğraş hababamk24delidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterordan küçük bi long çekeydin abla 1.4710 a kadar teper
Her gün fırsat var ..
Kaşıntı bu ya.. Sanki daha akacakmış gibi duruyo
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
şu rezerv parayı altına endeksleyecekler,merkez bankalarının müdahalesi ortadan kalkacak.onlarda rahat edecek bizde sonunda..her şey olacağına varır..
Yorum
-
Yok yok kaşınmiimmm.. 20-30 pip için..k24
Teper meper..
Eğitim şaaaarrrrrtttt...Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
iyiki açmamışsın azıcık tepip aktı yine yeni alemlere,yeni düşükCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAy yok.. Sonra kuytuda kıstırıyolar.. Uğraş hababamk24
Her gün fırsat var ..
Kaşıntı bu ya.. Sanki daha akacakmış gibi duruyo
yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Dayanamadım... accık 1.4654 ten açtım uzun.. Markete sipariş verdimdi bu arada.. Belki onun parası çıkardelidayim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyiki açmamışsın azıcık tepip aktı yine yeni alemlere,yeni düşük
Yaa ben biliyorum başıma gelecekleri... hırsızlar... hiç affetmiyolar.. Hemen ellerini cebime daldırıveriyorlar sonra..k24Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
Yorum