yine döndürür bu namussuzlar yukarı diye sevinmiyorum ş uan
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
bi daa dene belki açılırpipsygirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteray bu şaka linkmi be saf saf açıyorum bende

Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Linkini verdim ya..sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaatlik obo onaylandı mı? vob ta
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
hadi gülüm koyver kendiniBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
şeytan değildir o iyi bak melektir melek.gerçi şeytandabir melektirBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Eurusd de destek var alın, ama destek kırılırsa satın, ama destek kırıldıktan sonra yalandan kırmıs ıseler yıne destek uzerıne cıkarsa alın, tekrar bu sefer yalandan destek kırlmamıs gıbı yapıp da uzerıne cıktıktan sonra yenıden asagı ınerse bu sefer yenıden satın.O zaman yalan degılmıs derız..
Asagı dogru suzulurken koltuga yaslanın destek kırıldı...
Tam bu sırada 100 pıps kaldırırlarsa yenıden yalandan mıs deyıp alın..
Sonra gene satın, alın, satın...
Parayı sıfırlayın...
Hay ben senın destegınede kostegınede, ne gerek var hıc kıprasmayın,
Shortta kalın, open altında 136 pıps gerı teperse karı realıze edın..
Kım uyduruyor bu destek dırenc hıkayelerını anlamadım
heheh
Yorum

Yorum