Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
gunluk acılıs, ama ılk H1 kapanısına bakıyorum...sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterH1 açılışına göre mi yukarda kapattığına bakıyorsun?
Yorum
-
kraliçe dellendi..
peşine papazı da taktı..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
tabii ilk H1 günlük açılış da oluyor.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergunluk acılıs, ama ılk H1 kapanısına bakıyorum...
03 gece saatlik barı .. doğrumudur?
Yorum
-
Saate kafanı yorma, acılıs barı servera gore degısır, onun yerıne asagıdakı show perıyod seperatorsu ısaretle, onun basladıgı ılk bar dıyelım...sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertabii ilk H1 günlük açılış da oluyor.
03 gece saatlik barı .. doğrumudur?
Yorum
-
Kıtaplar soyle yazar, kanala yenıden gırme,
Bu cok kafa karıstırır. Kanala gırme denılen olay yerıne su daha basıt bır ıfadedır..
Herhangı ıkı noktası degmıs yerden cızgı cız, uzerıne o cızgının paralelını cız..
Eger cızgı paralel olamıyorsa, parallelık bozulmustur, ısterse kanal ıcıne gırmıs gozuksun, Sureklı shortla...
Tabı margını ayarlamayı unutma...
Asagıdakı grafıkte eger cızgıyı yenıden son duruma dogru guncellersek parallellık bozulur, Bu nedenle bandın ıcıne gırmesı bızım ıcın ekstra short avantajıdır..
Yorum
-
dokundum bile dayanamadım...70,50 longladım...teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbunun tepecek halı yok, bugun trende gırmıs, artık yarınkı acılısa bakmak lazım..
Bence poz yok dokunma..Short ısen karı al cık, dusecegı kadar dusmus bugun ıcın..
Orta vade ıcın ıse su an hıc bır ongorum yok...
Yorum
-
Gaz vermek yok..akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdokundum bile dayanamadım...70,50 longladım...
70.75 den de ben..
acaip döndüler bir anda ama..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum

Yorum