Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sen terbiyesiz bir adamsın .............haa adam lafın gelişi söylenmiş bir kelime üstüne alınma sakın............. ancak sanal ortamda gel yavrum gibi bir uslupla bana hitap edecek kadar erkek taklidi yapabilirsin...............çirkefliği kendine rehber edinmişsin..............körler sağırlar birbirini ağırlara devam edin siz...........dilaver hocama saygımdan daha fazlasını yazamıyorum.................
58.500 altında bugün ve yarın kapanış olursa dikkat edin..sele kapılmayın..
benden size kıyak olsun...
Sn Boz ayı
Sizi hala anlayamadım
Yanı yapmaya çalıştığınız şey nedir
Yukardaki mesaji yazalı nerde ise 20 gün oldu
vob 57,000 den 65,000 ne gitti
Bu forumda bir yazınıza rastlayamadım
Dün 65,000 lerde iken de rastlayamadım
Başka yerde yazdı iseniz bilemem
takıp etmiyorum
Şimdi gelip burda galıp komutan modunda
bir sürü laf ediyorsunuz
Ben hemen hergün burayı okuyorum
Sn Teoyu, Sn Catetral ablamızı,
Sn Kutero kaptanımızı Sn The secret'i
Ve diğer kardeşlerimizi
Boyle bir uslup yok
boyle bir tarz yok
Yahu gerçekten neyi amaçlıyorsunuz
Keyborsa burada kalan bir avuç insanda
dağılıp gitsinimi.....
Sevgilerimle
sen terbiyesiz bir adamsın .............haa adam lafın gelişi söylenmiş bir kelime üstüne alınma sakın............. ancak sanal ortamda gel yavrum gibi bir uslupla bana hitap edecek kadar erkek taklidi yapabilirsin...............çirkefliği kendine rehber edinmişsin..............körler sağırlar birbirini ağırlara devam edin siz...........dilaver hocama saygımdan daha fazlasını yazamıyorum.................
sanada güle güle.........
ne yazacaksın...yapsana piyasa yorumu....
tıssssssss.........
yazdıklarım şahsi fikirlerimdir.yatırım tavsiyesi olarak algılanamaz..
ben para için foruma gelirim.......
annadın mı????
başka bir şey arasam borsa forumunda olmazdım..dosluk arkadaşlık aşk meşk...geç bunları...boz ayı 62 yaşındadır...görmüş geçirmiştir.....sapık mıyız ???
yazdıklarım şahsi fikirlerimdir.yatırım tavsiyesi olarak algılanamaz..
Yorum