Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • FKT
    Aktif
    • 04 Mart 2009
    • 51

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu saatte tıklamaz.. Sabah 9:15 te tıklar WTI de 07:00 de..
    haydaa deseene gaple baslıcaz yukarı gap olsa bile cok fayda etmicek bana birinin tp sine 3pips digerine 20pips kaldı ztn otomatik kapanacak kısmet insallah asagı gap olmaz..

Yorum

• FKT
      Aktif
      • 04 Mart 2009
      • 51

125.60 eurjpy long..madem oyle sabaha kadar kendimizi saglama almamız gerek bugece calısıcaz cok

Yorum

• CATEDRAL
        TATLI CADI
        • 26 Şubat 2009
        • 897

FKT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        haydaa deseene gaple baslıcaz yukarı gap olsa bile cok fayda etmicek bana birinin tp sine 3pips digerine 20pips kaldı ztn otomatik kapanacak kısmet insallah asagı gap olmaz..
        İnşallah.. petrolde gece pozisyonu tehlikeli..akşamları 23:00 te kapanıyo platformda..
        Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• FKT
          Aktif
          • 04 Mart 2009
          • 51

İnşallah.. petrolde gece pozisyonu tehlikeli..akşamları 23:00 te kapanıyo platformda..
          gece hepsiyle birlikte acılıyor sanıyordum inat ettik bıraktık pozu 3pipscik kalmıstı kucuk olan kapanıyordu buyuk olana 20pips var diye bıraktım

Yorum

• teo
            Demirbaş
            • 03 Mart 2009
            • 3712

Artık stopsuz ve hedefsız yola cıkmam, Scrıpt yazdım bunun ıcın...

stop loss (sl)kotasyonun 5 katı
            Hedef (tp) stoplossun 3 katı

1 kaybet,3 kazan oranına gore ayarladım, sız mq4 ıcınden bunu ve lot sayısını degıstırebılırsınız arzu edersenız...

Kullanırken dıkkat edınız,Cunku her tıklamada poz acar.Martıngale ayarlıdır..
            Eklenen Dosyalar

Yorum

• FKT
              Aktif
              • 04 Mart 2009
              • 51

ohh be gece dogru duzgun uyuyamadım azonce oil pozisyonlar cat diye kapandı ferahlık geldii

Yorum

• teo
                Demirbaş
                • 03 Mart 2009
                • 3712

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Artık stopsuz ve hedefsız yola cıkmam, Scrıpt yazdım bunun ıcın...

stop loss (sl)kotasyonun 5 katı
                Hedef (tp) stoplossun 3 katı

1 kaybet,3 kazan oranına gore ayarladım, sız mq4 ıcınden bunu ve lot sayısını degıstırebılırsınız arzu edersenız...

Kullanırken dıkkat edınız,Cunku her tıklamada poz acar.Martıngale ayarlıdır..
                SAyın Bgungor, ben bu scrıptlere traılıng stop eklıyemedım, bunu eklememe yardımcı olurmusun,

Calısmadı bır turlu ben ekleme yapınca, nerde yanlıs yapıyorum acaba...

Şimdilik poz açtıktan sonra trailing stopu manuel eklıyorum...

Yorum

• CATEDRAL
                  TATLI CADI
                  • 26 Şubat 2009
                  • 897

FKT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  ohh be gece dogru duzgun uyuyamadım azonce oil pozisyonlar cat diye kapandı ferahlık geldii
                  geçmiş olsun..
                  Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• FKT
                    Aktif
                    • 04 Mart 2009
                    • 51

geçmiş olsun..
                    vala kazanınca sorun yok heheh sagolun.

Yorum

• bgungor68
                      ....................
                      • 06 Aralık 2007
                      • 809

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      SAyın Bgungor, ben bu scrıptlere traılıng stop eklıyemedım, bunu eklememe yardımcı olurmusun,

Calısmadı bır turlu ben ekleme yapınca, nerde yanlıs yapıyorum acaba...

Şimdilik poz açtıktan sonra trailing stopu manuel eklıyorum...
                      tamam eklemeye çalşıyaım. inceliyorum scripti.. Ama Scripte Trailing stop ekleniyormu bilemiyorum. Robota ekleniyor ama scripte daha önce hiç denemedim..

Yorum

• kader
                        Yeni üye
                        • 12 Şubat 2010
                        • 4

Scripte Trailing stop eklenmez. Çünkü işlemi yapar otomatik kendini kapatır.
                        bir daha tekrar çalıştırmak gerekli. mt4 de. 5 bilmiyorum.

Yorum

• bgungor68
                          ....................
                          • 06 Aralık 2007
                          • 809

sn.kader haklı,script çalşıp kendini kapatıyor. Start bolumu lazım. init() lazım trail için..

Yorum

• oguzt
                            Tecrübeli
                            • 27 Şubat 2009
                            • 427

HIDDEN TP, TS&SL_EA_FinalVersion.zip

takip eden stop robot olarak olabilir
                            Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Yorum

• teo
                              Demirbaş
                              • 03 Mart 2009
                              • 3712

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              sn.kader haklı,script çalşıp kendini kapatıyor. Start bolumu lazım. init() lazım trail için..
                              scrıpt sadece emır vermeye yaramazmı, manuel yapınca oluyor, scrıpt manuel komut yerıne apı kullanarak yolluyor, olması lazım gıbı gelıyor bana..

sısteme scrıpt ıle yazıldıktan sonra kontrole gerek varmı sureklı ınıt() calıstırarak,anlayamadım dogrusu...

Yorum

• bgungor68
                                ....................
                                • 06 Aralık 2007
                                • 809

sn.Oguzt, verdigi mini robotu editledim. ODL gore. ilk hali 3 pipse stopluyordu.
                                mantıga ilave yaptım. ilk önce her 2 yone poz acıyor. zararda olan kapatıp digeri devam ediyor. M5 peryotta çok zor kaybediyor.

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Yorum

Working...
                                X

Debug Information