PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Aaa ne sinir bee.. Bastıkları zaman 9 a çıkıyo .. aldıkları zaman 3.7 ye iniyo..
Normalde 2 değilmi bunun spreadi?Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
kapanıştan kaynaklanıyor şu anda bende 1.5 usdCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster9 pip spread var yawww.. dikkat et..
işlem saatinde 0.5usd oluyor.
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
hmm .. spread yüzünden külli zarar görünüyoda..k24PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkapanıştan kaynaklanıyor şu anda bende 1.5 usd
işlem saatinde 0.5usd oluyor.
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Haydaa.. pipsy baksana şuna bi de sen.. Tufaya mı geldik ne..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
UsdJpy ..-13 kapattım..
Bi daha bilmediğim şeye bulaşırsam nolimm..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Günaydın,CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUsdJpy ..-13 kapattım..
Bi daha bilmediğim şeye bulaşırsam nolimm..
Dün geceki OBO pek oboya benzemiyordu ama..
Söyleyecektim ama vazgeçtim..
Çok zigzag hareketler çekmişti..Aşağıdan baktığın zamanda tobo vardı sanki..
Bilmediğimiz denizlere açılmamak en iyisi..
Bol şanslar..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Papaz 1.3600 larda tutunmaya çalışıyor..
1.3585 1 nci desteği..
Pivot:1.3644İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Yorum
-
Büyük düşüşün (19.ocaktan itibaren) 23.6 lık fibo desteği:1.5173akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkraliçe için ne diyorsunuz...
Günlük fibo 3 desteği:1.5152
Günlükte gözü toprağa bakıyor..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
Yorum
-
akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkraliçe için ne diyorsunuz...
Yıkılıyo walla
Bişey var.. bu ayak sesleri bence.. Çıkar az sonra..
Çok salak hareketler vardı gece..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
1.3550 lerde papazın günlükleri teyitli devrilir..Teyitsiz sat verdi..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
1,5 saat kalabilmiş...tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergold 1127 üstünde maksadını aşmış oluyor... dolayısıyle balon olma ihtimali yüksek... kalıcı olacak mı bakalım 1127 üstünde...
Yorum
Yorum