papaz 13737 nin altına düşmediği sürece yukarı yapar
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
evet yaa tarih tekerrur etti yinePipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOğuz görüyormusun 13737 ye gelecek demiştim ama gene sabredemedik yaBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
sadece fiyat oynamaları fazla oluyor diye biliyorumakcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervadeli paritelerde bugün vade değişimi forekste vade değişiminde pozisyonda olmanın bir zararı oluyormu?söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
eger bugün kraliçemiz 152 kapasın haftaya 1.54 olur.akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervaybe dalga gectigimiz ingilterenin parası %1 artı yaptı...söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
1.52 de duramadı demi bende düşünüyordum ama cesaret edemedimakcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkraliçede 1,5200 short girdim...
ama kapanışa göre alabilirmsöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
bu arada iyi gelen veriler abd nin fazi artırma olasılığını tetikleyebilir önümüzdeki hafta yapacakları açıklamada iyi gelen verilere nasıl baktıkları çok önemlisöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Bugun hasılat ıyı, sımdılık 47 pıps, bu gecekı swapı de aldıktan sonra, durum kontrol altında, faız shorta para verdıgı surece shorta devam..
Kısa surelı tradelerden kazanamadım, belkı de ısın sırrı, swap tradıngte,..
Tutayım shortu bakalım onumuzdekı haftada.....
Bır denemedıgım bu kaldı, En kotusu bu da calısmaz, en azından zarar ettıgıme degıl, denemedıgıme yanarım ..
Hayat devam ettgı surece merak ettıgınız her seyı deneyınız benım gıbı
hehehe
Yorum
-
akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervadeli paritelerde bugün vade değişimi forekste vade değişiminde pozisyonda olmanın bir zararı oluyormu?
odl deki lerde vadeli olanlarda bir sorun olmaz.....zarar yada kar swap olarak aynen geri gelir.....
vadeli olmayanlarda zaten sorun yok.....
Yorum
Yorum