PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Türkiye'nin youtube yasağı Wall Street Journal'da..Gazetede çıkan bir yazıdan: "youtube'suz kültür başkenti olmaz, bu ünvan geri alınsın"söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
FED e duacıyız ..Kısa zamanda bir kaç faiz arttırımı ile ; ED yi 1.45 lere ,Goldu 1200 dolarların üstüne,SP yide 1150 lere çıkartırken ,uyuzlaşmış OİL i bile aylardır aşamadığı 80 dolarları aşırtmaya yardımcı olmalı..kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
Yorum
-
Yorum
-
sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpipsy,cate neredesiniz? burası iyice ıssızlaştı. başka takıldığınız yer mi var?
Buralardayımda..
Geçen düşüşü kılpayı kaçırıp cumada yukarı beklerken üste para verince sinirlendim..k24Canım sıkkın..k24Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
burdayım ya çalı dibindeyim nerden satacaz bu papazı sungur ya delirtti artık havlu attırdı namıssız.sungur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpipsy,cate neredesiniz? burası iyice ıssızlaştı. başka takıldığınız yer mi var?söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum

Yorum