Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
kapanış harketleri değilmiydi Newyork seans sonu ben olayı bu şekilde algıladım.
kraliçeyi sakın bırakma atağa geçecek aldım 15950 den bakalım;)
kapanış hareketide ilginç oldu bu sefer..
papaz ve kraliçenin günlük grafiklerinde barlar ortalamalarına yaklaştılar..
Karar aşamasında olacaklar yarın..Yukarımı aşağımı göreceğiz..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Canlarım benim..İlginize çok teşekkürler.. İlk günler sabah arada girip sizi okudum ama sonra çok canım yanıyodu.. İlaç manyağı oldum.. Ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum..
Tam boynumda değil.. Beynim tutuldu diyebilirim.. Boynumda bişi yok.. Daha yukarda kafamın içine doğru bi yerde.. Mel mel geçmesini bekliyorum..
Biraz daha toparlanimm katılıcam tekrar..Teomuzla da bir kaç kez telefonla görüştük.. O da işleri çok yoğun olduğundan ne foruma ne de piyasaya bakabiliyormuş.
hepinize kucak dolusu sevgiler..ve cati kaçarrr
cok cok gecmis olsun.seni cok ozluyoruz. cabuk iyiles...please.
Canlarım benim..İlginize çok teşekkürler.. İlk günler sabah arada girip sizi okudum ama sonra çok canım yanıyodu.. İlaç manyağı oldum.. Ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum..
Tam boynumda değil.. Beynim tutuldu diyebilirim.. Boynumda bişi yok.. Daha yukarda kafamın içine doğru bi yerde.. Mel mel geçmesini bekliyorum..
Biraz daha toparlanimm katılıcam tekrar..Teomuzla da bir kaç kez telefonla görüştük.. O da işleri çok yoğun olduğundan ne foruma ne de piyasaya bakabiliyormuş.
Caticim, sabah girer girmez görünce hemen atladım..."yehooo Cati geri dönmüş "dedim... ama ne o öyle Cati kaçar falan... ilaçlarını al, çabuk iyileş... bekliyoruz...
Bayan Cati geçmiş olsun.
Anlattıklarınızdan bendede var.Bana MİGREN diyorlar.Umarım fazla acı çekmezsiniz.Ilık su fayda ediyor.Ağrı gelince hemen duşa girerim.
çok geçmiş olsun... ben de sömestr tatilini fırsat bilip çocuklarla tatile gitmiştir diyordum kendi kendime...
Yorum