Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
-
OrkunLeo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelim, bu tobinin hedefi nedir?eğer toboya giderse hedefini yukarda yazmıştım...tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergrafik her ne kadar düşüş ağırlıklı gözükse de akşamdan beri oluşan TOBO'ya dikkat et Orkunum... hedefi 1,4150...
ne olur ne olmaz tetikte ol derim ;)
Yorum
-
saat 15:30da veri haberin olsunPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben 14022 den kısa açtım.
Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
-
Dünki düzeltme öncesi yazmışız üstteki yazıyı ve yine sabırsız davranmışız...Aslında bugün bu saatin yazısı imiş bu da...vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster8 Ocak'ta yazmışım;
Yazıyı az öne alalım...Şu an deyli sistem satta ancak 69k üzeri kapanış ve yarın 69k üzeri açılışta ala geçer...
Diğer beklentiler devam ediyor...
Günlük sistem alda iken geçen hafta perşembe seans sonu 70k dan aşşağı vermeye başladıkları 69,5k ile başlayan long pozumu sürekli al-sat yaparak 67k lardan da longlayarak devam ettirdim. Dün de 69 dan verip 68,5 ve 68 den geri aldım bugün öğlende 68.325 den 1/3 ve kalanını da 14.25 civarı 68.600 den vererek flate ulaştım...Aylık hedefimin %10 da fazlasını kazandığım için son kalan 3 te 2 yi kapattım.Yarında işlem yapmayacağım.
Burda aslolan benim pozumdan ziyade 1 yöne girdiniz mi genelde o yonde sürekli al-sat ve/veya sat-al yaparak maliyetinizi iyileştirmenizdir. Bunu yapabilmek için minimal kaldıraç ile ilerlemeniz tavsiye olunur. Swing piyasada bu isteseniz de istemesenizde size kazanç sağlar.
Aralık vade gibi terse kalınan bir trendde bu sistem zarar yazabilir. Ancak burda da önemli olan günlük sistem sinyali yönünde ilerlemektir. Bir şekilde günlük sisteme dönülse idi de Aralık vade toptan kar yazardı...(Ki Aralık vadede 57.425 longlarım vardı benim 58 üstü de kapamıştım
)
Topike umarım faydalı olur.
No Kaldıraç, No Stop Loss...
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
tebrikler... güle güle harcayınPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpapaz 13985 yarısını kapattım.
Yorum
-
teşekkürlertractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertebrikler... güle güle harcayın
elimde hala var yarısını bıraktım
oyun bitmedği sürece kimin kazanacağı belli olmuyor. heleki forexte dur bakalım ne olcak
tek güvencem dolar indexi 200 günlük desteğini kırmışsöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
papaz 1.40 desteğinde sotaya yattı..Amerikayı bekliyor..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
haberlerden seçmeler
Kötü gelen ABD verilerine rağmen(dayanıklı tüketim malları) EUR/USD 1.3985'e geriledi.Yun.-Alm. getiri farkı 380 baz puanın üzerinde.söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum

Yorum