çok şık oldu bu çekikler bugün gene çin usülü bol baharatlı tavuk yiyecem umarım kursağımda kalmaz
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hee bende.. Öğleden sonra hiç takib edemedim koptum piyasadan ama yine de akşama çin usulü kuzu kapama pişiriyom..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterJpy çinliler faiz artıracak diyemmi yükseliyor yeni bir haber mi geldi takip edemiyorum mutfaktayım bir yandan yemek yapıyorum
Üç gün üç gece yeriss artık..:081:Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHee bende.. Öğleden sonra hiç takib edemedim koptum piyasadan ama yine de akşama çin usulü kuzu kapama pişiriyom..
Üç gün üç gece yeriss artık..:081:
gösterip gösterip veriyorlar abla ya. k24söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Yorum
-
Bir terslik vardı herşeyde..
bütün pariteler, petrol gold hep birlikte düşüyordu..
İşte ne olduysa biranda oldu..
Birisi bişey demiştir..Henüz habere bende ulaşamadım..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Oboma konuşuyordu..KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBir terslik vardı herşeyde..
bütün pariteler, petrol gold hep birlikte düşüyordu..
İşte ne olduysa biranda oldu..
Birisi bişey demiştir..Henüz habere bende ulaşamadım..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
Yorum