pipsy kactan kapıyoz usdjpy yi....
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Anaaaaaaaaaa... Abowwwwwwwwww... Çöküyolar....Obama konuşacak ya ..

Kardinalden vazgeçtim.. Papa gelsin E/D nin duasını yapmaya..
E/D .. OB si 0.19 oldu
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
heheheh ben seve seve kardinal olurum ablaCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYettim gari...
İMF işi olmuyomuş
Spot habere yetişememiş:kahkaha::kahkaha::kahkaha:
E/D de 1.4080-96 arası satışlarım vardı gitmişler.. HO...
OB 0.24 te .. Birazdan E/D için kardinal çağırıcam

bu arada sarı maden 1086 lara yelken açtı.Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
RTE bunca yıldan sonra "bariz yalançı" mı çıkcak şimdi?CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYettim gari...
İMF işi olmuyomuş
Spot habere yetişememiş:kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
Sallaaaaa.. Yalandan kim ölmüş..vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRTE bunca yıldan sonra "bariz yalançı" mı çıkcak şimdi?
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
9117 kapattım orda destek döner burdan da aldımakcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpipsy kactan kapıyoz usdjpy yi....söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Ya bana farkmaz zaten...Savaş baltalarını gömdüğüm yerden çıkarırım olur biterCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSallaaaaa.. Yalandan kim ölmüş..
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
DXY dikkatttt...E/D tikkayyytttt...
OB.. 0.17.. trende giriyos yine..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
dur acele etmeakcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster90,90 long kaşınıyorum yatırım tavsiyesi değildir...
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
Yorum