PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
evet hepsini kapadım :( beklemedeyim simdi yeni poz icin beklemedeyim eur 4332 den 4309 a kadar uzmayı dusunuyorum kademeliBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
-
almaya basladım bile hayırlısı bakalımPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpapazı alacaksan 14280 e yaz 200 günlük ortalama
PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterveri ne geldi ?
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
eur 32 ve 22,3 aldıklarımı 35 ten kapadım Pipsygirl cok tutmaya calıstım kendimi ama dayanamaıdm kapadım yine
asagı dogru sınır cizgime dogru feyk atarsa yine alırım artıkBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
Almanya da ZEW ekonomik güven endeksi Ocak ayında 3.2 puan
düşüşle 47.2 puana geriledi. Endeks, Aralık ayında 50.4 puan
seviyesindeldi.
Endeksi hazırlayan ekonomik düşünce kuruluşu ZEW den yapılan
değerlendirme, sonuçların araştırmaya katılan finansal piyasa
uzmanlarının Alman ekonomisinde toparlanmanın gelecek 6 ayda
yavaş bir hızla gerçekleşmesini beklediklerine işaret ettiğini
belirtti.
ZEW, uzmanların otomotiv ve tüketim sektörlerinde gelecek
6 ayda aşağı yönlü gelişmelerin yaşanmasını beklediklerini ifade
ederken, Alman makina sektörü için beklelişlerin ise Ocak ayında
kayda değer şekilde iyileştiğini ifade etti.
ZEW Başkanı Wolfgang Franz yaptığı açıklamada, "Finans piyasası
uzmanlarının değerlendirmeleri 2010 da en iyi ihtimalle bir ekonomik
toparlanma göreceğimize işaret ediyor, ancak net bir ekonomik yükseliş
demi. Resesyondan çıkış yolu biraz külfetli ve uzun olacak" diye
konuştu.
ALINTI
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Dünden kısaydım.. Çok sinir oldum.. Ekranı mekranı bırakıp dışarı çıkmıştım. 1.4340 a yarısını kar al koydumdu.. KapanmışlarPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCatecim yıkıyorsundur alemleri eminim ama sesini duyur arada bir
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Buralardan 4303 e doğru tekrar salınır gibime geliyor..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpapaz 14350 de tutundu tutundu yoksa düşmeye devam eder zew anladığım kadarıyla kötü algılandıYazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,6440 gbpusd short...
1,6400 kapandım...bu kadar çabuk kapanmazdım ama kraliçeden korktuğum kadar başkasından korkmam...tenhada kıstırmasın bizi sonra...
Yorum
-
Tebrikler Hocam ben senin kadar bile dayanamadımakcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,6400 kapandım...bu kadar çabuk kapanmazdım ama kraliçeden korktuğum kadar başkasından korkmam...tenhada kıstırmasın bizi sonra...
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
Yorum