şimdi çarşıdan geldim arkadaşlar,giderken tekrardan hedge yapıp gittim.değişen birşey yok sürüncemede.
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sen geçkaldın sayılmaz..akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,4540 benimde eurro shortlar gelmiş herkes short olmuş sizi yalnız bırakmıyayım dedim...
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Daha çok kanal hareketi gibi bişey.. Zurnanın zırt dediği yerlerde gezinmeye başladı..hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersvg.cate 5 dk grafta dralan üçgen mi yapıyor? bakabilirmisin?Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAslında öngörüde bulunmak bile yanlış ama genede sole dusunuyorum,
Genelde fibo oranlarından %62 yukarı gecildiginde (%7x i saymıyorum)
%100 geri alım noktasına fiyat geri doner...
Vob icin de bu rakam 75k ediyor...
Ayrıca 25k ... 55k çanak hedefi 85k ediyor...Bu da bi beklenti tabiii....
1 3.sü imf beklentisi devam ediyor...
1 4.sü deyli trend hala up diyor...
1 5.si not artırımı S&P dan da gelebilir...
Bunlar 63k da şortlarken de vardı yalnız
Tamamen pozisyonel baktıgımı bildirmek isterim....NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryine imf muhabbeti, hey Allahim yarabbim
KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpatlat 1 imf haberi..
"Deyli trend den şaşma az üzülürsün"NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne oluyor voba yahu?
oynaklikta euro'yu gecti
Al sana VOB atasözü...
(Söz : Anonim
)
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
1.4535 i bu sefer geçerse alçalan kanalı kırar..CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDaha çok kanal hareketi gibi bişey.. Zurnanın zırt dediği yerlerde gezinmeye başladı..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-

SSI Details:
EURUSD - The ratio of long to short positions in the EURUSD stands at -1.39 as nearly 58% of traders are short. Yesterday, the ratio was at -1.12 as 53% of open positions were short. In detail, long positions are 6.0% lower than yesterday and 7.8% weaker since last week. Short positions are 16.5% higher than yesterday and 0.5% weaker since last week. Open interest is 5.9% stronger than yesterday and 3.7% below its monthly average. The SSI is a contrarian indicator and signals more EURUSD gains.
GBPUSD - The ratio of long to short positions in the GBPUSD stands at 1.20 as nearly 55% of traders are long. Yesterday, the ratio was at 1.48 as 60% of open positions were long. In detail, long positions are 6.4% lower than yesterday and 4.3% stronger since last week. Short positions are 16.0% higher than yesterday and 5.9% weaker since last week. Open interest is 2.6% stronger than yesterday and 1.6% above its monthly average. The SSI is a contrarian indicator and signals more GBPUSD losses.Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
1,4545'e kadar geldi de benim satış yazdığım 1,4550'ye gelmedi yahu... sabırla bekliyorum... (1,4550 ve 1,4570 satış için)tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,4550 - 1,4600 aralığından şortlarım ben gelirse...
Yorum
-
KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSen geçkaldın sayılmaz..
o değilde 83,50 petrol shortlar gelmiş asıl ondan tırsıyorum...:ka24:
Yorum
-
Şansını kaybettin..tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,4545'e kadar geldi de benim satış yazdığım 1,4550'ye gelmedi yahu... sabırla bekliyorum... (1,4550 ve 1,4570 satış için)
papaz 1.4545 e bir kere gelirmiş..Orada satsaydın.. ;)İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
aceleye gerek yok, fırsatlar bitmez... madem 1,4550 hedefim vardı 1,4545 yüzünden kaçırdık... biraz izleyelim bakalım, nerde hata yapmışım... yeni bir hedef belirleyeyim de öyle gireyim işin içine... önce strateji ;)KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞansını kaybettin..
papaz 1.4545 e bir kere gelirmiş..Orada satsaydın.. ;)
Yorum
Yorum