Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sevgılı volvo kardes uzulme kımılerı trıbune oynamayı cok sever.kim varki murat abı gıbı her pozısyonunu yazabılen 200 den fazla sayfa olmuş forum acılalı yaptıgı işlemleri eş anlı yazan ve bu kadar yuksek trade basarı oranı olan kım vardır.ben murat abıden baskasını tanımıyorum.ıkı grafık çiz 9 öngörunden bırı tutsun her gece sl yapmayacagım dıye uykusuz kal sonrada gel ahkam kes ne guzel....
bu pıyasa yıkılır yıkılır........
Karınca... BozAyı geliyo kaaaaçççç.. Seni buralarda görmesin
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
BU yetenegının olması kendısı ıcın cok sevındırıcı, Bana faydası olacagını zannetmıyorum...
Lakın sız kendısınden çok nemalandığınız belliki, silahşörlüğe soyunmuşsunuz..
Peçeteciliğin alemi yok...
Arkadaş burada gayet olgun bir şekilde yazdı... Bende yazdım...
Keşke bana yolumu gösterecek bilgin olsa da yolumu sana sorsam...
benı etkılemek ıcın ya benden akıllı olman lazım, ya da benden daha cok paralı...
Sende hangısının oldugu dusunuyorsun ?
teo abı dedım ama bu yazın olmadı şimdi fx topıgını voba nıye acıldı birileri (pecetecılık demeyecegım terbıyem elvermıyor) avukatlık yapmak için burayı voba acmadımı forumdan ayrılan gelıp burada yazı yazmadımı.önce aynaya baksak ne guzel olur....
sevgılı volvo kardes uzulme kımılerı trıbune oynamayı cok sever.kim varki murat abı gıbı her pozısyonunu yazabılen 200 den fazla sayfa olmuş forum acılalı yaptıgı işlemleri eş anlı yazan ve bu kadar yuksek trade basarı oranı olan kım vardır.ben murat abıden baskasını tanımıyorum.ıkı grafık çiz 9 öngörunden bırı tutsun her gece sl yapmayacagım dıye uykusuz kal sonrada gel ahkam kes ne guzel....
bu pıyasa yıkılır yıkılır........
Karınca kardeşim inan çok fazla takip etmiyorum kendilerini. Yani her 9 grafikten birisinin tutup tutmadığı konusunda elimde bir veri yok.
Ama rastgele günlerde 9 yorumlarını okumuşluğum vardır. Orada dediğinin aynısı tutuyordu.
Ama olsun. Onlar yeterki başkalarına saygı duysun, kendileri ve takip edenleri ne yaparsa yapsın.Kendileri bu şekilde mutlu ise yapacak birşey de yok.
Değerli arkadaşlar
Gerek yok bu durumlara
Şu 3 günlük dunyada kalıcı olanımız mı var
Herkesin aynı şeyi düşünmesi mümkün değil
Aynı yapıda olmasıda
Üzmeyelim birbirimizi
vede kırmayalım.....
Herkes birbirine düşmüş burada noluyor böyle ????? :( :( :(
"Arkadaşlar, yüzyıllar nadir olarak dahi yetiştirir. Şu talihsizliğimize bakın ki o büyük dahi çağımızda Türk Milleti'ne nasip oldu. Mustafa Kemâl'in dehasına karşı elden ne gelirdi."
(D. Lloyd George, İngiltere Başbakanı, 1922)
Değerli arkadaşlar
Gerek yok bu durumlara
Şu 3 günlük dunyada kalıcı olanımız mı var
Herkesin aynı şeyi düşünmesi mümkün değil
Aynı yapıda olmasıda
Üzmeyelim birbirimizi
vede kırmayalım.....
niye insanlar birbirine laf atar anlamam
bizim bilmedigimiz bişiler varsa ok ama
gidenin gitmesi lazım kalanın kalması lazım
gidende adabını uslubunu bozmamalı kalanda
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Kaptanım hiç sesin çıkmıyor...Soyguna başladın galiba
"Arkadaşlar, yüzyıllar nadir olarak dahi yetiştirir. Şu talihsizliğimize bakın ki o büyük dahi çağımızda Türk Milleti'ne nasip oldu. Mustafa Kemâl'in dehasına karşı elden ne gelirdi."
(D. Lloyd George, İngiltere Başbakanı, 1922)
Hakikaten ya, nedir bu böyle. Tüm forum ahalisi bir oldu, toptan yok ediyor birbirini. Savaş baltaları bilenmiş Kızılderili kabileleri gibi atışmayı bırakabilir miyiz ? Kim kimi seviyorsa onu takip etsin, kim kimi sevmiyorsa da izlemesin.
Sevgili KMX, kulakları çınlasın çok önemli bir desturu vardı. Ne zamanki böyle anlar yaşanır, çok önemli trend değişimleri olacak derdi !!!!!!
Sanırım yine onlardan birindeyiz.
volvo arkadaşım pek bir heyecanlı yaw.....birinin peşinden giderek çok kazanmış teo abiden de zeki ve paralıymış emme catinin peşinden gitmemiş 300 puan hesabı yapıyor..pehhhh
E/D haftaya zayıf başladı..Daha iyisini beklerken..Artmasını beklemeye devam...Bu kadar artacağına emin olmam hiçte doğru değil gerçi...Du bakali nolcek ?
Amaannn .. dert ettiğin şeye bak..
MC yersin en fazla
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum