KUTERO Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Herkeze günaydın, bol kazançlar...
ABD'DE REGÜLATÖRLER BANKALARI FAİZ ARTIŞLARINA KARŞI HAZIRLIKLI OLMALARI İÇİN UYARDILAR
ABD'de aralarında FED'in de olduğu denetim ve düzenleme kuruluşları
uygulanmakta olan düşük faiz oranlarının ergeç sona ereceğini
belirterek bankaları bu düşük faizlerin sona ermesinden kaynaklanacak
olası zararlara karşı hazırlıklı olmaları konusunda uyardılar.
Regülatörler bankalardan risklerini azaltmalarını veya gerekiyorsa
sermaye artırmalarını istediler.
Federal Finansal Değerlendirme Konseyi tarafından yapılan
yazılı açıklamada, "Kısa vadeli faizlerin tarihi düşük seviyelerde
olduğu cari ortamda, finansal kuruluşlar için borçlanma maliyetlerinde
potansiyel artışlardan kaynaklanabilecek riskleri ölçecet ve gerektiğinde
azaltacak sağlam karar süreçleri olmalı" denildi.
Foreks Haber Merkezi
(08/01/2010 - 07:34:32)Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
Yesss..CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOyyy be kaptanım... Kısasın di mi jepte?
Huyunu suyunu öğrenmem lazım..Güzel bir eksersiz oldu..
Şu anda pata sayılırım neredeyse..Fazla bi zararım yok..Maliyetim 93.147 ..
Ama gerçektende dediğin gibi ilginç bir çift..
Duruyor duruyor birden delleniyor..
Dün gece 2330 a kadar birşey yoktu..93.27 lerde idi..Birden bi celallendi 0015 de 93.77 yi gördü..Sonra yavaş yavaş süzüldü..
Sonuçta bu çiftde tamam..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
usdjpy de 60 dklık ta OBO yapacak gibi..( Bakın tepede de görebiliyorum artık oboları
)
Boyun çizgiside maliyet değerim..;)İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Yorum
-
Şimdi baktım da.. Biras dizlerim titredi..KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusdjpy de 60 dklık ta OBO yapacak gibi..( Bakın tepede de görebiliyorum artık oboları
)
Boyun çizgiside maliyet değerim..;)
15-30 dakkalıklarda biraz ucube bir OBOmsu var..
Ama 60 dakkalığa bir daha bak derim.. Flama yapmış gibi..93.32 de de kırdı mı?Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Bakıyorum her perioda..
Buradan şimdi (93.41) döndü döndü..Dönmedi ben dönerim artık..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
Yorum
-
Yorum
-
Ayrıca günlük ve 60 dklık grafikte Negatif Uyumsuzluk lar var..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
Yorum
-
Kaptanım senin graf doğru.. Bendeki güncellenmemiş.. Açıp doğrudan baktımdı.. Verileri tamamla deyince senin grafikten çıktı..KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAyrıca günlük ve 60 dklık grafikte Negatif Uyumsuzluk lar var..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen dün kol bacak gövde budadım..Kapattım pozisyonları.. Bugün 69800 den bi kısa denedim.. teknik olarak 350 lere kadar falan gerilemesi gerekiyordu.. Bunlar sıyırmış.. Teknik meknik dinlemiyo ..Daha da Davos a gelmem..Artık adam ortada yok farkındaysan.. Korkudan kapanan shortlarla vob çıkıyor..
Vob da işlem hacmi yarıya düştü.. Spotta patlama var..
Adamlar süper çalışıyor.. Temel teknik bilenleri önce budadılar.. Buraya kadar kazananları ise sona bıraktılar.. Esas facianın ayak seslerini duymaya başladım..
Bu işten bir tek kazandığı parayı buralarda borsadan çekip kaçırabilenler karlı çıkacak..
Sizin çamaşır ipleri herşeyi anlatıyor aslında.Bu çizgileri epey bi kaybettikten sonra farketmem işin tecrübe-kazık yönü herhalde...Çizgileri hep yanlış yerden çizdiğimi farkettim.Grafiklere ne yönden bakmak istersen o yönde sana birşeyler anlatıyor.Çok fazla düşüşe şartladık kendimizi.Son üç gündür oyalandığı yer ve çizgiyi yukarı kırışı.Zararımı biraz hafiflettim dünkü harekette..Hedefte spot için 71.5-72 görünüyor ve şortlarımı tekrar giyeceğim aralık...
Yorum
-
Aklında olsun.CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKaptanım senin graf doğru.. Bendeki güncellenmemiş.. Açıp doğrudan baktımdı.. Verileri tamamla deyince senin grafikten çıktı..
Grafiklerde özellikle 60 dklık olanlar bende güncellenmemiş çıkıyor..
60 dklıkları özellikle güncellemek lazım..
5-6 ocak daki TOBO da güzel çalışmış 60 dklık grafikde..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
Yorum

Yorum