CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hele bi akmaya başlasın.. Tuş hazır beklioooteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.4275 noktasal atıs buraya cek derım...
4320 ye çektim şimdilik..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
4335 aşağısında da 4292 var..Oralara kadar iner mi.. İner... miCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen 4339 a kar al yazdım.. Ama her an düzeltebilirim aşağı doğru..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Flama hedefine gitmeye çalışıyor ama şişti..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterjapon yeni 9320 ye kafayı taktı deli parite at gibi koşuyor
92.80 i aşağı kırarsa şortlanabilir..
Gözüm üzerinde..
Bundan sonra artık (usd/...) çiftlerine takılıcam..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Yorum
-
Arsızlığın sonu budur..CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHele bi akmaya başlasın.. Tuş hazır bekliooo
4320 ye çektim şimdilik..
1.4339 a hedef koymuşum.. Ne düzeltirsin be kadın..k24
Burdan bi daha verirdin
Buradan aşağı aktı aktı.. Akmadı saatlikte kaptanın kuduz iğnesinden olacakk24Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
92.90 dan sortladım sonra pıstım kapadım 9320 e çektimKUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFlama hedefine gitmeye çalışıyor ama şişti..
92.80 i aşağı kırarsa şortlanabilir..
Gözüm üzerinde..
Bundan sonra artık (usd/...) çiftlerine takılıcam..
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Haber vardı sabahleyin, görmedin sanırım..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİmf dün japonya için çok güzel konuşmuş istiktar falan filan
bir bakan istifa etti diye düşermi bu kadar bir para anlamadım gitti?
Yeni bakan " işadamları 95 lerde görmek istiyor" diyince film koptu..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
Yorum
-
tamam bende şimdi anladım. sabah 92.10 daydı bir anda 92.70 lere geldiKUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHaber vardı sabahleyin, görmedin sanırım..
Yeni bakan " işadamları 95 lerde görmek istiyor" diyince film koptu..
demek sebeb bu
hiç bir zaman istemezler paraları güçlensin yoksa hiç bir iş yapamazlar.
sağol kaptanımsöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Hadee be yafrum E/D .. At kendini Teonun kollarına.. Düşüşün dayanılmaz hafifliğini yaşa...Direnmee..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Teo nun kollarını duyunca nasılda bırakıverdi kendini...

Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
Yorum