PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Oğuzcum ya pipsy ye şu anchorfx i bi yollayabilirmisin.. Ben beceremiyorum her zamanki gibi..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Nası yani..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.4460 stop satılmaz mı?
1.4450 görecek gibi bi hava var ama bende emin değilim..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
ben satarimPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.4460 stop satılmaz mı?
Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
Hemen abla emrin olurCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOğuzcum ya pipsy ye şu anchorfx i bi yollayabilirmisin.. Ben beceremiyorum her zamanki gibi..
http://forum.keyborsa.com/attachment...k-anchorfx-zipBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
Petrolün düşmesi bozuyor bizimkilerin çıkışını..
dxy:77.51İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Seni biliyosNUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben satarim
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Yorum
-
valla satarim. bak senin sevdigin formasyon olusuyor.;).CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSeni biliyos
Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
Yok daha be kankii.. Halen ciddi tehlikeli..İki yöne deNUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervalla satarim. bak senin sevdigin formasyon olusuyor.;).
Ama şu anda yukarı ihtimal daha kuvvetli gibi..
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNası yani..
1.4450 görecek gibi bi hava var ama bende emin değilim..
1.4440 sel 14461 stop emir girdim bakalım. buralardan satardım normalde ama bir hata yaptım telafi etmem gerek.
ABD bunu ilk düşürebilir. he düşürürsede aşağıdan alacam
yukarı çıkartırsada satarım.
oysa ben tarım dışı istihdam raporu açıklanana kadar sert düşüş olur diye tahmin etmiştim. bu işte" düşünce yok sadece fiyat var" ana ilkemsöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
anchor diyince denizcilik aklıma geldi.oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu gösterge ile nereye demir atıyoruz..
Bende yükleyim bir ara..Görmüşümdür ama hatırlayamadım bu harala gürele içinde şimdi..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSağol canım..
pipsy bunu bi yükle..
Sevgili Oğuz ve Cate ye teşekkürlerk10k10söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Abi bunla fırtınalı denizlere yelken acıyoruzKUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteranchor diyince denizcilik aklıma geldi.
Bu gösterge ile nereye demir atıyoruz..
Bende yükleyim bir ara..Görmüşümdür ama hatırlayamadım bu harala gürele içinde şimdi..
Alıcı satıcı yada ona benzer bir seyler gosteriyor diye biliyorum ama en iyi Cati ablam anlar bunun dilindenBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
Yorum