Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1.4620 ye kadarda gidebilir..CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.4574 ten E/D üste verdim tekrar..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
AMB'nın son ihalesine dikkat(AB bankalarına borç).Beklenti 75 milyar euro talep gelmesi(beklenti önceki ihalelere göre düşük)...
bu euro 14580 den güzel satış yedisöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
1.4574 verdiklerimi 1.4554 kapattım.. Diğer yarı bekliyor..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Saatlik E/D bi daha domuz gribi iğnesi yaptı.. Bakalım bu da feyk mi çıkacak..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
-
Sayın ali osmanaliosman43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne olur yıkılsın artık.com
sevgili Tracttact... kendim ve sizin için ..
bana ulaşabileceğiniz sitelerim
www.yıkıllanartık.com
www.batsınbudünya.comYazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Kaptaaannnnnn..
Sana 2. domuz gribi iğnesini dedimdi... Biraz kastı ama olsun
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Zor beahhhh.. Akşam bear bull a bizim börtü böcülere bi yorum yaptımdı...KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHediye paketini koyalımda gelsin..

züğürt tesellisi
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum

Yorum