Alem buysa kral benim sistemi...

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • vobteknik
    Bağımlı
    • 07 Ekim 2009
    • 401

metatrader

oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Metatrader kurulu ise 1 ve 2 nolu adımı atlayıp 3 ten baslayabilirsiniz

1-Aşağıdaki adresten netinvest platformu indirilip kurulumu yapılır.

2-Program çalıştırılarak gerekli bilgiler girilir ve demo hesap açılarak platform kullanıma
    hazır hale getirilir

3- http://forum.keyborsa.com/attachment...0&d=1243374184 linkinden indicator ve tpl dosyalarını iceren sıkıstırılmıs dosya indiirlir

4- sıkıstırılmıs dosyaya sag tıklayarak extract here a basılarak dosyalar acılır (dosya sifresi sitemizin adı)

5-ortaya cıkan klasorun icindeki mq4 uzantılı olan indicator dosyasına mouse ile sag klik copy denilir ve C:\Program Files\Netinvest Trader\experts\indicators klasoru altına paste edilir
    6- teoetkilisistem.tpl dosyasıda C:\Program Files\Netinvest Trader\templates altına kopyalanır

7- netinvest trader calıstırılarak eur/usd yada hangi parite istersek onun grafigine sag tıklayarak şablon sekmesinden teoetkilisistem şablonu seçilerek sistem kullanıma hazır hale getirilir
    Merhaba,

Mümkünse Metataderi nerden temin edebilirim?
    (Sitesinden indirilen ücretsiz versiyon Metatrader 4 Build 220 yeterlimidir?)

ve
    1. ve 2. adımın linki nedir?

ilginize teşekkürler.
    Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...

Yorum

• vobteknik
      Bağımlı
      • 07 Ekim 2009
      • 401

vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Merhaba,

Mümkünse Metataderi nerden temin edebilirim?
      (Sitesinden indirilen ücretsiz versiyon Metatrader 4 Build 220 yeterlimidir?)

ve
      1. ve 2. adımın linki nedir?

ilginize teşekkürler.
      ok. hepsini kendi kendime çözdüm, aferim bana

ilgilenenler için 1 ve 2 nin linki aşağıda;

http://forum.keyborsa.com/keysistem/...mak-yok-4.html
      Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...

Yorum

• Kanuni
        Yeni üye
        • 06 Şubat 2011
        • 1

Yorum

Working...
        X

Debug Information