Son 2 Trade kazancı : 90 + >70 pips min 160 pip şu an da...
Silver Line Trading sistem
Collapse
X
-
bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSon 2 Trade kazancı : 90 + >70 pips min 160 pip şu an da...
Senın sıstem benım sıstemı dovdu bugun,USDCHF toparlamasa ben 60 pıpste kalacagım...
Yorum
-
bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSon 2 Trade kazancı : 90 + >70 pips min 160 pip şu an da...
Sevgılı Gungor, Sılverlıne CB nın bar uzerıne attıgı cızgı bıze ne soyluyor anlamı nedır ben anlamadım...
Yorum
-
Bar şeklini CANDLE dan çıkartmanız gerekiyor. Çubuk bar renkleri var. Up trned Kırmızı, down trend mavi, Yatayda Yesıl (Sarı) renkli bar oluyor. sizin sistemde Candel Bar ları da boyadıgı için oyle gorunuyor. Çubuk bar olursa daha net renler gorukuyor.
Yorum
-
Allah'tan benim sistemle dalasmamis.k11k22teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSenın sıstem benım sıstemı dovdu bugun,USDCHF toparlamasa ben 60 pıpste kalacagım...
.
Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
bar kırmızı geldıgı halde ok gelmezse halen poz acmıyormusunuz. Mutlaka oku mu beklıyorsunuz.bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYukselni Mavi, duseni Kırmızı, Flati yeşil olarak ayarlayacagım. Sistem hiç indikator kullanmıyor. sadece High ve Low arasındaki ilişkiye göre. Trade tarzı bana göre. Sade ve basit. Ok ne yonse pozu o yone açıyoruz. VOB ta bir deneyin orda bile başarılı.. Emtia piysalarında, paritelerde..
Eger oku beklıyorsanız, poz cıkıs oku yoktur, onu ne yapacagız
hehehe
Yorum
-
bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3 Bende o kadar takip ve yorumlayacak kapasite yok :(
yeme şimdi bizi
bizde inandık...
Yorum
-
Semafor için bir olay gözlemledim, Eğer kanal içinde ise çok başarılı, ama bolinger bir şekilde dışında ise bazen dönüşü geç yakalıyor, bu da acıtabiliyor...
Sayın Halojen, bolinger dışında ise 3 çıkınca başarılı olduğunu belirtti, Bu çok mühim, Bunu takip edeceğim...
Yorum
Yorum