Silver Line Trading sistem

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bgungor68
    ....................
    • 06 Aralık 2007
    • 809

Silver Line Trading sistem

Sistem MT4içindir. Ok yonune Poz alıyoruz. Kırmızı Uptrend. Mavi Down trend.. Yesil = Flat... oldukca sade.. Geliştrimeye devam ediyorum..
  • bgungor68
    ....................
    • 06 Aralık 2007
    • 809

MT4 kurup deneyeblirsiniz. Her periyotta başaralı. Hızlı trade için M5 ve M1 bile iyi sonuc veriyor..

Yorum

• Dantes
      Bağımlı
      • 26 Şubat 2009
      • 836

gungor dostum bu neye gore calisiyor mantigi nedir heart of forex mi yoksa baskami
      oneri:
      birde renkler alisilanin tersi keske cikis yesil dusus kirmizi notr yada flat yada beklede sari olsa idi. al sat oklari daha buyuk olsa kaynamasa ben elle duzelttim sorun degil baskalari icin.

tesekkurler ayrica gayet iyi.
      Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
      Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
      Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• bgungor68
        ....................
        • 06 Aralık 2007
        • 809

Yukselni Mavi, duseni Kırmızı, Flati yeşil olarak ayarlayacagım. Sistem hiç indikator kullanmıyor. sadece High ve Low arasındaki ilişkiye göre. Trade tarzı bana göre. Sade ve basit. Ok ne yonse pozu o yone açıyoruz. VOB ta bir deneyin orda bile başarılı.. Emtia piysalarında, paritelerde..

Yorum

• teo
          Demirbaş
          • 03 Mart 2009
          • 3712

Sistem enflasyonu yasanıyor, her yer sıstem doldu heheheh

Yorum

• bgungor68
            ....................
            • 06 Aralık 2007
            • 809

Uzman ve çok tecrubeli olanlar INSIDEBAR, etliye sütlüye karısmam ben sinyale uyarım arkadaş diyenler Silver Line ....

Yorum

• teo
              Demirbaş
              • 03 Mart 2009
              • 3712

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Uzman ve çok tecrubeli olanlar INSIDEBAR, etliye sütlüye karısmam ben sinyale uyarım arkadaş diyenler Silver Line ....

Oguzun sıstemı hepımızı dover hehehe

Hıc sesın cıkmıyor bu arada....Pembe panter gıbı yazıp gıdıyorsun....

Yorum

• bgungor68
                ....................
                • 06 Aralık 2007
                • 809

sn.Hdioxydein sistemi tepe ve dip avcılıgı için mukemmel. Reversler harika yakalıyor.

Yorum

• hdioxyde
                  Demirbaş
                  • 04 Mart 2009
                  • 84

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Oguzun sıstemı hepımızı dover hehehe

Hıc sesın cıkmıyor bu arada....Pembe panter gıbı yazıp gıdıyorsun....
                  Hangi Pembe Panter bu çizgi film olan mı Peter Sellers olan mı?

Bu arada sistem döven sistem ben görmedim. Gün gelir bütün sistemlerler şişer... Sistem kavgası ancak şöyle olur...

"Abi trendde fena dayak yedim ama düzeltmede ben de iki tane oturttum" :-) der ama sermaye çoktan kedinin sırtındadır...

he he!
                  Illegitimi non carborundum

Yorum

• Dantes
                    Bağımlı
                    • 26 Şubat 2009
                    • 836

hdioxyde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Hangi Pembe Panter bu çizgi film olan mı Peter Sellers olan mı?

Bu arada sistem döven sistem ben görmedim. Gün gelir bütün sistemlerler şişer... Sistem kavgası ancak şöyle olur...

"Abi trendde fena dayak yedim ama düzeltmede ben de iki tane oturttum" :-) der ama sermaye çoktan kedinin sırtındadır...

he he!
                    sanirim cizgi film olan. bende sistemlerin sadece bana zararli olan zamanlarinda trade ediyorum bu nasil.(istemesemde)
                    Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
                    Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• Dantes
                      Bağımlı
                      • 26 Şubat 2009
                      • 836

dostum gungor bu silver guzel calisiyor dedigin gibi dusuk periodda daha iyi gibi ama farketmiyor bazende. merak ettim saedece ex4 vermissin bir siteden mi geliyor yoksa senmi urettin bunu. bir yerden bu iz suren yontemi tanidik geliyor. ama henuz bulamadim eskiden bakmistim.

Yorum

• bgungor68
                        ....................
                        • 06 Aralık 2007
                        • 809

Svg.Teo nun verdigi linklerin birinde bulmus idim. ama şimdi hatırlamıyorum. İçini açıp kendime göre editliyorum.. beğenmedigim taraflarını atıyorum. Lin.Reg. hesabıda var. içinde.. Repaint yapmaması en güzel tarafı. Renkleri değiştirdim .. Bizim standartlara geitrdim. tam bitsin gönderecegim sizlere.. ama şu haliyle Trade edilebliyor..

Yorum

• bgungor68
                          ....................
                          • 06 Aralık 2007
                          • 809

Sıfırdan yazamıyorum bir türlü. Elimde Örnek olursa daha kolay editliyorum. Bu ornegi yurt dısında ki bir forumada gondermiştim. ordanda olumlu görüşler geldi. Aslında sistemin adını Gümüş Kurşun yazacaktım. Kursununu ingilizcesi aklıma gelmedi :(... Forex ve VOB kurt adam. bizde avcıyız. Gümüş kursun ordan

Yorum

• Dantes
                            Bağımlı
                            • 26 Şubat 2009
                            • 836

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Sıfırdan yazamıyorum bir türlü. Elimde Örnek olursa daha kolay editliyorum. Bu ornegi yurt dısında ki bir forumada gondermiştim. ordanda olumlu görüşler geldi. Aslında sistemin adını Gümüş Kurşun yazacaktım. Kursununu ingilizcesi aklıma gelmedi :(... Forex ve VOB kurt adam. bizde avcıyız. Gümüş kursun ordan
                            tebrik ederim cok iyi. kursun bullet demek. yani silver bullet.

Yorum

• bgungor68
                              ....................
                              • 06 Aralık 2007
                              • 809

Sistem performancı :
                              GBPUSD açılıs : 1.55118.... kapanıs : 1.59068 yaklasık 400 pips
                              EURUSD OPN : 1.36371..... KAPANIS :1.40053 yaklasık 400 pips..
                              paritem.com daki hesap ekstresi :
                              19/05/2009 13:54:45 GBP/USD Açılış 3621515 1.55118 20,000.00

19/05/2009 13:54:57 USD/JPY Kapama 3621513 96.375 -20,000.00 3621517 96.301 20,000.00 -1480 -15.36 19/05/2009 13:55:09 EUR/USD Açılış 3621518 1.36371 20,000.00

19/05/2009 14:05:08 USD/JPY Açılış 3621521 96.31 20,000.00

25/05/2009 19:44:06 GBP/USD Kapama 3621515 1.55118 -20,000.00 3624187 1.59068 20,000.00 790 790 25/05/2009 19:47:27 EUR/USD Açılış 3624189 1.4006 -20,000.00

25/05/2009 19:48:08 EUR/USD Kapama 3621518 1.36371 -20,000.00 3624190 1.40053 20,000.00 736.4 736.4
                              ------------------

Yorum

Working...
                              X

Debug Information