Matriksten Metatraderi veri transferi

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • PAŞA
    Demirbaş
    • 22 Mayıs 2009
    • 100

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    (,) VE (.) İşaretlerinden kaynaklanıyor sanırım. bir türlü elim gitmedi Metastocka.. öğrenemedim gitti..

Problem hem noktalamadan ,hem de tarih ten sonra yazan 00:00 dan kaynaklanıyor...
    BİR SOĞAN SOYULUYOR, YAŞARIYOR GÖZLER, BİR DEVLET SOYULUYOR, ALDIRMIYOR ÖKÜZLER....

Yorum

• PAŞA
      Demirbaş
      • 22 Mayıs 2009
      • 100

endeks grafiğini manuel olarak mq4 e aktarabildim...Ama bu bile saatler sürüyor...Bir program olsada bu işleri otomatik yapsa ve hisseler üzerinde de çalışabilsek...
      BİR SOĞAN SOYULUYOR, YAŞARIYOR GÖZLER, BİR DEVLET SOYULUYOR, ALDIRMIYOR ÖKÜZLER....

Yorum

• SubZero5
        Katılımcı
        • 25 Mayıs 2009
        • 87

PAŞA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        endeks grafiğini manuel olarak mq4 e aktarabildim...Ama bu bile saatler sürüyor...Bir program olsada bu işleri otomatik yapsa ve hisseler üzerinde de çalışabilsek...
        valla gerçekten MT4 'e bir api falan lazım bunu otomatik alsın diye...
        data source olarak bir txt atayamıyor muyuz şu MT4 'e ya?
        Fikirlerim değişebilir; Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.
        Tüyo mu: uzak durun borsadan, kanmayın...
        Kriz psikolojik! Durmak yok, yolmaya devam!..
        Kriz falan yok, siz beceriksizsiniz!..

Yorum

• teo
          Demirbaş
          • 03 Mart 2009
          • 3712

Okuyalım bakalım buluruz bır yolunu

The RD system is a trading system for MT4 with a set of indicators that can be used to create EAs and for manual trading. It has been improved several times and includes a manual, skeleton for EA, template, and some improvements. The indicators can be used separately for manual trading. Users have shared experiences of using the system, mentioning its effectiveness and the need for patience. The system includes indicators like DVI, RD-FORESCAST, and RD-COMBO, and users have discussed downloading and using them. Some users are still testing the system and plan to join discussions on trading strategies.

Yorum

• teo
            Demirbaş
            • 03 Mart 2009
            • 3712

SAyın Gungor burada epey script var bır bakarmısın, Metastocktan cevırme, Csv den cevırme dırek hst olarak,

Bulursunuz sız bunun yolunu...

Yorum

• teo
              Demirbaş
              • 03 Mart 2009
              • 3712

Metatrader ıcın bır suru tools, burda dursun bos bır vaktımde hepsını okurum

Release notes, news, and general questions not discussed in other forum sections

Yorum

• PAŞA
                Demirbaş
                • 22 Mayıs 2009
                • 100

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Metatrader ıcın bır suru tools, burda dursun bos bır vaktımde hepsını okurum

http://www.forex-tsd.com/tools-utilities/

Ben buradaki indikatörleri sömürdüm 1 senedir:-)

Yorum

• PAŞA
                  Demirbaş
                  • 22 Mayıs 2009
                  • 100

http://www.forexfactory.com/forum.php

2 site daha ,sömürün....

Yorum

• PAŞA
                    Demirbaş
                    • 22 Mayıs 2009
                    • 100

Arşivimde çok indikatör var ama şu aşağıdakini çok seviyorum.Sistemlerinize ekleyip parametrelerle oynayın , çok işinize yarayacak

Yorum

• SubZero5
                      Katılımcı
                      • 25 Mayıs 2009
                      • 87

editplus ile 5 dakkalık dataları işletip MT4 'e süratle alabiliyorum artık...

ama 15 30 H ve D datalarını nasıl otomatik olarak türettireceğiz acaba...
                      bu kıl hırdavat 5M grafiklerinden ... günlüklere geçebilemiyor...

Yorum

• teo
                        Demirbaş
                        • 03 Mart 2009
                        • 3712

SubZero5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        editplus ile 5 dakkalık dataları işletip MT4 'e süratle alabiliyorum artık...

ama 15 30 H ve D datalarını nasıl otomatik olarak türettireceğiz acaba...
                        bu kıl hırdavat 5M grafiklerinden ... günlüklere geçebilemiyor...

hayret offlıne acınca bende sorun cıktı, nasıl yaptınız...

Yorum

• teo
                          Demirbaş
                          • 03 Mart 2009
                          • 3712

Metatrader ımport da sorun yaratması, davarın defaultunda hıstory sınırı olmasından... Once onu artırmanız gerekıyor...

Tools,Optıons altında Max bars ın hıstory dekı sayı neyse onu 999999999999999999 yapın...Bunu Algılaması ıcın once programı acıp kapatın..

Sonra F2 ye basın ımport edın, Import yaparken, ılgılı grafık acık olmayacak, bu da onemlı,sadece F2 den ımport edeceksınız.

Sonra aynı sekılde programı acıp kapamak gerekıyor her ımport dan sonra, algılamıyor nedense,,

Bunu da yaptıktan sonra, programı acıp, yıne ılgılı grafık acık olmayacak.

Dırek menude offlıne open deyıp acacaksınız.

Her 60 dakıka da artık daha sonra elınızle mı gırersınız, yoksa aynı ıslemı bır daha mı yaparsınız sıze kalmıs...

Yorum

• teo
                            Demirbaş
                            • 03 Mart 2009
                            • 3712

becerdım bende sonunda

Yorum

• volki76
                              Yeni Üye
                              • 31 Mart 2009
                              • 0

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Metatrader ımport da sorun yaratması, davarın defaultunda hıstory sınırı olmasından... Once onu artırmanız gerekıyor...

Tools,Optıons altında Max bars ın hıstory dekı sayı neyse onu 999999999999999999 yapın...Bunu Algılaması ıcın once programı acıp kapatın..

Sonra F2 ye basın ımport edın, Import yaparken, ılgılı grafık acık olmayacak, bu da onemlı,sadece F2 den ımport edeceksınız.

Sonra aynı sekılde programı acıp kapamak gerekıyor her ımport dan sonra, algılamıyor nedense,,

Bunu da yaptıktan sonra, programı acıp, yıne ılgılı grafık acık olmayacak.

Dırek menude offlıne open deyıp acacaksınız.

Her 60 dakıka da artık daha sonra elınızle mı gırersınız, yoksa aynı ıslemı bır daha mı yaparsınız sıze kalmıs...
                              Teşekkürler üstad, sayende ben de yapabildim..

Yorum

• SubZero5
                                Katılımcı
                                • 25 Mayıs 2009
                                • 87

kapa aça gerek yok, sağ kilik refresh diyince geliyor yenilenen datacıklar..

ondalığa virgül, ayraca da tab kullanıyorum ben.
                                editplus ile script kaydettim, virgükü nokta ile ve tabları da virgülle değiştiriyor.
                                F2 den Ctrl-a yapıp delete diyorum, sonra import diyip OK diyorum, sorunu kalmıyor meretin...

şimdik bu datadan 15 30 60 günlük datalarını uygun bir şekilde türetebilmek var...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information