Matriksten Metatraderi veri transferi

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Dantes
    Bağımlı
    • 26 Şubat 2009
    • 836

SubZero5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kapa aça gerek yok, sağ kilik refresh diyince geliyor yenilenen datacıklar..

ondalığa virgül, ayraca da tab kullanıyorum ben.
    editplus ile script kaydettim, virgükü nokta ile ve tabları da virgülle değiştiriyor.
    F2 den Ctrl-a yapıp delete diyorum, sonra import diyip OK diyorum, sorunu kalmıyor meretin...

şimdik bu datadan 15 30 60 günlük datalarını uygun bir şekilde türetebilmek var...
    sn subzero o scripti ve editplus linkini tam olarak nasil yaptiginizi yazabilirseniz iyi bir kaynak olur okuyanlar icin.
    Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
    Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
    Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• teo
      Demirbaş
      • 03 Mart 2009
      • 3712

programı ac kapa yerıne ben offlıne grafıgı kapatıyorum, ımport edıyorum, yenıden acıyorum offlıne olarak,

refresh yapınca yenı gelen dataları gostermıyor bende maalesef...

Yorum

• SERKAN34
        Yeni üye
        • 06 Mayıs 2009
        • 9

arkadaşlar merhaba

Metatrader i nasıl temin edebilirim -yardımcı olabilirmisiniz?

Yorum

• met9998
          Katılımcı
          • 14 Mayıs 2009
          • 66

SERKAN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          arkadaşlar merhaba

Metatrader i nasıl temin edebilirim -yardımcı olabilirmisiniz?
          buyrun ...

MetaTrader 5 is designed for executing trading operations and performing technical analysis on Forex, exchanges and futures markets.
          " Mutluluk ve aylaklık, düşünce üretir... "

Yorum

• SubZero5
            Katılımcı
            • 25 Mayıs 2009
            • 87

mobil metatrader için ille de para mı ödemek lazım?
            Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            sn subzero o scripti ve editplus linkini tam olarak nasil yaptiginizi yazabilirseniz iyi bir kaynak olur okuyanlar icin.
            Aslında recod fonksiyonu olan herhangi bir editör aile matriksten tab delimited olarak export ettiğiniz dosyayı bir kere açıp, record işlemini başlatıp, virgülleri nokta ile ve daha sonra da tabları virgül ile değiştirip ilk satırı da sildiğinizde ilgili dosyayı MT4 küt diye import edebilmekte... Yani ille de özel X bir programa ihtiyaç yok yani.

Şu anda otomatik export ve otomatik import/update yapan bir olay arıyorum hem MT4, hem de Matriks için...
            Fikirlerim değişebilir; Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.
            Tüyo mu: uzak durun borsadan, kanmayın...
            Kriz psikolojik! Durmak yok, yolmaya devam!..
            Kriz falan yok, siz beceriksizsiniz!..

Yorum

• Dantes
              Bağımlı
              • 26 Şubat 2009
              • 836

SubZero5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              mobil metatrader için ille de para mı ödemek lazım?

Aslında recod fonksiyonu olan herhangi bir editör aile matriksten tab delimited olarak export ettiğiniz dosyayı bir kere açıp, record işlemini başlatıp, virgülleri nokta ile ve daha sonra da tabları virgül ile değiştirip ilk satırı da sildiğinizde ilgili dosyayı MT4 küt diye import edebilmekte... Yani ille de özel X bir programa ihtiyaç yok yani.

Şu anda otomatik export ve otomatik import/update yapan bir olay arıyorum hem MT4, hem de Matriks için...
              mt mobile kullanmadim ama para mi istiyor.veriler bedava zannetmem.
              bakarim.
              eger bu program tam yapiyorsa data cagirip buna gonderip ciktisini alip gerekli yere kopyalayan bir program altta yazilir(ben yazabilemem tabi ama yazanlari gordum. windowsdan cok anlamam)
              Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
              Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
              Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

Working...
              X

Debug Information