Kredi kartı borcunu ödemeyenler ile gecikmeli ödeyenleri gösteren negatif nitelikli ferdi kredi ve kredi kartları sisteminde yer alan kişi sayısı, temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 3,5 oranında arttı. Merkez Bankası verilerine göre, 2007 yılı haziran ayında toplam 31 bin 291 adet olan ferdi kredi ve kredi kartları borçlarını ödememiş kişilerin toplamı, temmuz ayında 32 bin 396'ya çıktı. Aynı dönemde ferdi kredi borcunu ödememiş kişi sayısı yüzde 30,1 yükselerek 4 bin 843'den 6 bin 299'a çıkarken, kredi kartları borcunu ödememiş kişi sayısı yüzde 1,3 azalarak 26 bin 448'den 26 bin 97'ye indi. Verilere göre, 2007 yılının 7 ayında ferdi kredi ve kredi kartları borçlarını ödememiş kişilerin sayısı 172 bin 45 olarak belirlenirken, bunun 31 bin 663'ü ferdi kredi borcununu ödememiş kişilerden, 140 bin 382'si de kredi kartları borcunu ödememiş kişilerden oluştu. Bir kişinin yıl içinde bir kez sayılması durumuna göre 2002 yılından bu yana ferdi kredi ve kredi kartları borçlarını ödememiş kişilerin sayısı 629 bin 488 olurken, bunun 80 bin 709'u kredi borcunu, 548 bin 779'u da kredi kartları borcunu ödemeyenlerden oluşuyor.
Kredi kartı borcunu ödemeyenler arttı
Collapse
X
-
Kredi kartı borcunu ödemeyenler arttı
Kredi kartı borcunu ödemeyenler ile gecikmeli ödeyenleri gösteren negatif nitelikli ferdi kredi ve kredi kartları sisteminde yer alan kişi sayısı, temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 3,5 oranında arttı. Merkez Bankası verilerine göre, 2007 yılı haziran ayında toplam 31 bin 291 adet olan ferdi kredi ve kredi kartları borçlarını ödememiş kişilerin toplamı, temmuz ayında 32 bin 396'ya çıktı. Aynı dönemde ferdi kredi borcunu ödememiş kişi sayısı yüzde 30,1 yükselerek 4 bin 843'den 6 bin 299'a çıkarken, kredi kartları borcunu ödememiş kişi sayısı yüzde 1,3 azalarak 26 bin 448'den 26 bin 97'ye indi. Verilere göre, 2007 yılının 7 ayında ferdi kredi ve kredi kartları borçlarını ödememiş kişilerin sayısı 172 bin 45 olarak belirlenirken, bunun 31 bin 663'ü ferdi kredi borcununu ödememiş kişilerden, 140 bin 382'si de kredi kartları borcunu ödememiş kişilerden oluştu. Bir kişinin yıl içinde bir kez sayılması durumuna göre 2002 yılından bu yana ferdi kredi ve kredi kartları borçlarını ödememiş kişilerin sayısı 629 bin 488 olurken, bunun 80 bin 709'u kredi borcunu, 548 bin 779'u da kredi kartları borcunu ödemeyenlerden oluşuyor.Etiketler: hiçbiri
-
Yuh.O da ne öyle ?MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu kredi kartlarında yıllık ücret kalkmamışmıydı,yine yapıştırmışlar ücreti 45 ytl...
45 YTL.
Bu da son gözden geçirme olmuş.Vestel'in işine dönmüş.Stockbroker dostum şimdi gelir izah eder size.

Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
by FORTİSÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYuh.O da ne öyle ?
45 YTL.
Bu da son gözden geçirme olmuş.Vestel'in işine dönmüş.Stockbroker dostum şimdi gelir izah eder size.

kafayı sıyırmış adamlar herhalde...
Yorum
-
Maaşı Denizbanktan aldığımız halde bana da ceza kesmişlerdi.MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterby FORTİS
kafayı sıyırmış adamlar herhalde...
Kapattırım parayı geri yatıttırdım.:36_1_15:
Zaten hanımdaydı kart.
Memleketi enflasyondan kurtarmış oldum.

Tek işbankası kaldı.
Deniz Baykal'a çalışıyoruz.:36_1_13:Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Bende bir bu birde flexi var.Flexi den fersah fersah geri alıyorum zatebde bunlar tam soyguncu çıktı bakıcaz artık icabına...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMaaşı Denizbanktan aldığımız halde bana da ceza kesmişlerdi.
Kapattırım parayı geri yatıttırdım.:36_1_15:
Zaten hanımdaydı kart.
Memleketi enflasyondan kurtarmış oldum.

Tek işbankası kaldı.
Deniz Baykal'a çalışıyoruz.:36_1_13:
Yorum
-
Yıllık ücretin kalkması gibi bir durum yok.Öpmeye devam ediyorlar.Üstelik üyelik ücretlerini de arttırarak...MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu kredi kartlarında yıllık ücret kalkmamışmıydı,yine yapıştırmışlar ücreti 45 ytl...
Burada gözden geçirmemişler abi, kalkanları indirme durumu mevcut.ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYuh.O da ne öyle ?
45 YTL.

Bankalar kredi kartı üyelik ücretleri yukarı kaldırmışlar, kullanıcının kafasına indirmişler.
Tabi başka türlü de düşünülebilir, orası sana kalmış.:36_1_13:
Yorum
-
is vakıf hsbc bunlar da benim kara listemdekilerÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFortis-Deniz-INeG
Benim kara listemde.
Boşaltın bankanın içini.

BURADA YAZDIKLARIM BENİM GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİM OLUP DOĞABİLECEK KAR/ ZARARLARDAN SORUMLU OLMAM SÖZKONUSU DEĞİLDİR. !!YASAL UYARI!! PARA TEKNİĞİ BOZAR!!
Yorum
Yorum