Gençler için avantajlı hesap önerisi

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • olasılıksız
    Üye
    • 30 Mart 2026
    • 2

Gençler için avantajlı hesap önerisi

selam arkadaşlar, hem okuyup hem çalışıyorum. Kazandığım paranın çoğu eğitime, yeme - içmeye ve kıyafete gidiyor. Kalanıyla da yatırım yapmak istiyorum. En azından bankada boş boş durmasın. Zaten şu an hemen yanı başımızda devam eden bir savaş gerçeği de varken. Ay sonuna kadar o kalan parayı bir şekilde nemalandırmak istiyorum ama öyle 32- 45 ya da 90 gün vade bekleyecek durumum yok, para her an lazım oluyor.
    Arakadaşlarımdan bazıları turuncu genç hesap kullandığını söylediler. Gerçi onlar daha çok sunduğu dijital abonelikler için kullanıyor. Ben ise bu hesabın avantajlarını öğrenmek istiyorum. Kullananlar bir aydınlatırsa sevinirim.
  • ekonomi faresi
    Üye
    • 30 Mart 2026
    • 2

bu hesabın en güzel yanı vade bekleme derdin yok, yani esnek bi hesap. Masrafsız olması da diğer güzel bir özelliği. Yani EFT, havale ya da fast ücretleri ücretsiz.

Yorum

• markusantonyus
      Üye
      • 12 Mart 2026
      • 4

Dijitalde aboneliklerdeki olay aslında şu; dijital abone olduğunda platformun ödemesini bu kart üzerinden yaparsan belirli bir tutarını nakit iade olarak geri veriyor. Aslında avantajlı bir özellik. Harcadıkça kazandıran kampanyaları bulunuyo. Tabi sen yatırım yapmak istersen de döviz ve altın alım satımlarında özel kurlarla yatırım avantajı da sağlıyor. En iyisi sen kendin de bi araştır. Öyle karar ver.

Yorum

Working...
      X

Debug Information