tekiner kardeş memsa hk görüşlerini alabilirmiyim.Toplanıyor 2.4 lere tekrar çıkaracaklar diye bir üye yazı yazmış ....
Portföyümde Hangi Hisseler Var ?
Collapse
X
-
-
oguztansel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterotomotıvden aman uzak duralımm
ve de İNŞAAT SEKTÖRÜ ile ilgili kaatlardan
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
arkadaslar bende siteye yeni üye oldum sizlerden uzun vadede takip edeceğim kağıtlar bekliyorum artı ilk defa başlayacağım tabi bu benim başlamamın 2-3 ayı bulur diye tahmin ediyorum malum bilgi toplamam gerekir saygılarımla şimdiden herkese tesekkür ederim...
Yorum
-
Bu tür durumlarda hedef rakam belirtmenin hiçbir mantığı yoktur.kamil372 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBurçelik daha nereye kadar gidecek arkadaşlar...Bir fikri olan varsa belirtsin lütfen...
Hisseyi yukarı taşıyan grup, topladığı malın maliyetini kurtarabileceği miktarda kısmını satabileceği alıcı/alıcılar bulduğu ana kadar hisse fiyatı yükselmeye devam eder. Bu alıcı şu an gelse fiyat şimdi düşmeye başlar, alıcı gelmezse tahtadaki grup taşıma maliyetini kaldırabildiği noktaya, keyiflerinin yettiği yere kadar götürürler.
Bunun ötesinde grafiğe, temel verilerine bakıp "şuraya gider, buradan döner" demek, işkembeden sallamak olur...
Yorum
-
Yorum için teşekkürler...stockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu tür durumlarda hedef rakam belirtmenin hiçbir mantığı yoktur.
Hisseyi yukarı taşıyan grup, topladığı malın maliyetini kurtarabileceği miktarda kısmını satabileceği alıcı/alıcılar bulduğu ana kadar hisse fiyatı yükselmeye devam eder. Bu alıcı şu an gelse fiyat şimdi düşmeye başlar, alıcı gelmezse tahtadaki grup taşıma maliyetini kaldırabildiği noktaya, keyiflerinin yettiği yere kadar götürürler.
Bunun ötesinde grafiğe, temel verilerine bakıp "şuraya gider, buradan döner" demek, işkembeden sallamak olur...
Ben aranıza yeni katıldım. Artık devamlı buradayım...Bol kazançlar..
Yorum
-
%85 Koza % 15 Alyag mevcut. Alyağı 3 aylık açıklanana kadar tutacağım. Koza da ise uzun vade bekleyeceğim.
Bu dönemde kimseye hisse senedi almasını tavsiye etmem. Bizim borsamızda Endeks 0,80 Dolar altına gelmeden alış riskli. 4 dolar üzerindede beklemek risklidir.
Projeksiyon yaparsak ;1- Yeni bir dalga krizle birlikte 1 dolar= 2,40 TL olursa. 2,40 . 0,80 = 19200
2-Dolar bu seviyede kalırsa 1.70 . 0,80 = 13600
Bazılarına komik gelebilir, ama böyle .
Yorum
-
VANET var,metroyu satın alıyor,
diğer çeşitli yatırımları var,
enerji ve maden şirketlerini bünyesine katma durumları var,
haliyle sermaye artışı yapmak zorunda,
enson 2008 ekim ayı içinde bedelli sermaye artışı yaptı.
SPK'ye göre 1 yıl geçmeden tekrar bedelli sermaye artışı yapamaz
büyük ihtimalle bedelsiz sermaye artışı yapacak,
bu yönden hisse pirimli gözüksede hala cazip olma konumunu sürdürüyor....
tabi bana göre
bana söylersen unutabilirim,
gösterirsen anımsayabilirim,
ama benide katarsan anlarım….
:m06:atasözü
Yorum
-
slm.ben yeni üye oldum aranıza...
elimde çook yüksek rakamdan ipmat kaldı..(2,60)
esems al-sat yaparken bir kaçırdım.0,67 elimde kalmıştı..
şuan maliyetim 0,40 olarak hala beklemekte..
ipmat mecbur beklemede
esems bu tavanlar devam edermi bilmem...kafam karışık..sanki biraz iner ve yukarı devam eder gibi geliyor bana....
Yorum
Yorum