İSGSY grafik...Desdek seviyesi 2.00 Dirençleri 2.50 3.00 3.75
Portföyümde Hangi Hisseler Var ?
Collapse
X
-
fener aldım 100 tane ama hala gelmedi transferler
İyi Bilirsende Kendini,Kötü Bilirsende Kendini Bil...
Yorum
-
Şuan için elimde portföyümün vazgeçilmez hissesi olan garanti bankası var. Maliyetim 3,40 (allah bereket versin) imdiki planım ise dolara geçmek ve borsadaki düzelmenin artık başlamasını beklemek istiyorum. Düzeltmeden sonra tekrar bir dalış yapıcam.
Yorum
-
% 50 nakit % 50 hisse....
Hisse Adı......Maliyet......Satış Hedefim
Brisa.............46,50.........İlk ciddi tepkide kaçılacak.
Olmuksa........3,84...........İlk ciddi tepkide kaçılacak.
Tavhl............3,98...........4,14 - 4,18 aralığı
Tebnk...........1,79...........1,84'ün üzeri
İheva............1,15...........1,25 -1,27 aralığı
Herkese bol kazançlar...
Yorum
-
-
EGYOzumu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu hafta endeks bir miktar aşağıya doğru kayarsa,endekse ters hareket edecek hisseler olacak mı? Merak ettim doğrusu.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
ne adamsın ya.............illaki e ile başlayan bir kağıt olacaksa, bu soruya egeser derim.................ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEGYO
Yorum
-
balıkçıdoktora katılıyorum.balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne adamsın ya.............illaki e ile başlayan bir kağıt olacaksa, bu soruya egeser derim.................
Yorum
-
bende senin bu yazına katılıyor ve teşekkürü bir borç bilmemden ötürü borcumu ödüyorum.................FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbalıkçıdoktora katılıyorum.
Yorum
-
ben de size teşekkür ettim.balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende senin bu yazına katılıyor ve teşekkürü bir borç bilmemden ötürü borcumu ödüyorum.................
Yorum
Yorum