Bu bölümde herkes kendi portföyünü paylaşıp değerlendirebilir. Ya da başkalarının değerlendirmesine açık tutabilir.
Portföyümde Hangi Hisseler Var ?
Collapse
X
-
Etiketler: hiçbiri
-
şuanda adanac var fakat kısa vade de birşey getirmiyecek sanırım aviva nın zamanının geldiğine inanıyorum avivaya dönüş yapıcam
Yorum
-
Ufak ufak selec topluyorum.;)ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVestel,P.kart,İhlas,Anelt,Eccükte Netaş.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
-
Birarada TKSYO demiştiniz fena gitmemişti sanırımMur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKendime ufak bir portföy oluşturabildim. Adına da YYGYO koydum.

Yorum
-
Yanlış hatırlıyorsunuz.MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBirarada TKSYO demiştiniz fena gitmemişti sanırım
Ufak bir araştırma yaptım.
Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTKSYO
Sn. MAGGGMA biraz pahalı değil mi?
Bu hissenin tek direnci zirvesi. Destekleri de bizim fibodan ekledim.
Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu arada umarım TKSYO almamış yada zamanında satmışsındır. Hissenin risk teşkil ettiğini söylemiştim sana yanılmıyorsam.
MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterepeyce al sat yaptım.
bugün 1,70 maliyetle 1,60 çıktım
1,52 ye tekrar girdim...
Yorum
-
Pardon EURYO idiMur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYanlış hatırlıyorsunuz.
Ufak bir araştırma yaptım.

Yorum
-
Aaa bak bu sabaha kadar gider böyle.MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPardon EURYO idi

İlk tespitim 1,05-06 lı seviyelerdeydi. Sonrasında 1,8 lere çıktı hemde kısa süre içersinde geri dönüşü ondan sonra oldu. Sizin tespitiniz de 1,40 - 80 arasında gerçekleşti. Yani muhabbetimiz bundan sonra gelişti.
Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGörülüyor ki hisse analizlerinde takip edeceğim hisseler öncelikli olarak endekse göre riski düşük hisseler olacak. Yukarıdaki kıstaslardan dönemsellik durumuna göre de şu an ilk inceleyeceğim hisseler YO'lıkları olacak. İlk incelemelerimde ise öne çıkan hisseler GRNYO, ARFYO, EURYO, OYAYO ve AKYO. İncelemelerimi bu bölümde grafik üzerinde hazırladıkça ekleyeceğim. Tabi bu arada okurlarımızdan gelen hisse isteklerini de elimden geldiğince Teknik olarak inceleyeceğim. Hepinize şimdiden bol kazançlar diliyorum.Neyse sonuçta analiz bir incelemedir. Doğruluğu olacağı gibi elbet hataları da olacaktır. Önemli olan hatalardan kısa süre içinde kurtulmak.Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTakibimizdeki YO lardan biri daha sert hareketlerine başladı.
EURYO 1,13 %7,61
YYGYO sonuçta bir gayrimenkul. Şu ana kadar proje açıklamamış bir GYO da aracı işlemleri ilginçleşince yakında bir haberin piyasaya düşeceği hisse uyandı sadece içimde alımlarım bundan sonra uygun fiyatlardan gerçekleşti.
Yorum
-
Ben doğru tesbitti dedim zaten EURYO içinMur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAaa bak bu sabaha kadar gider böyle.
İlk tespitim 1,05-06 lı seviyelerdeydi. Sonrasında 1,8 lere çıktı hemde kısa süre içersinde geri dönüşü ondan sonra oldu. Sizin tespitiniz de 1,40 - 80 arasında gerçekleşti. Yani muhabbetimiz bundan sonra gelişti.
Neyse sonuçta analiz bir incelemedir. Doğruluğu olacağı gibi elbet hataları da olacaktır. Önemli olan hatalardan kısa süre içinde kurtulmak.
YYGYO sonuçta bir gayrimenkul. Şu ana kadar proje açıklamamış bir GYO da aracı işlemleri ilginçleşince yakında bir haberin piyasaya düşeceği hisse uyandı sadece içimde alımlarım bundan sonra uygun fiyatlardan gerçekleşti.

Yorum
-
Pardon yawwMAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen doğru tesbitti dedim zaten EURYO için
Bu günlerde alınganlığım tuttu.
Yorum
Yorum