Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
FinAL gALası
Collapse
X
-
kapadım shortları. CHP kurultay davası ertelenmiş. Haberi önceden alıp sürüyor yukarı soysuzlar." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
-
Haber niteliği bile yok o hadisenin, enikonu belli. Her haltı gasp ettikleri misal seçim sürecinde kendi menfaatlerine en uygun zamanlamayla sandığı da demokrasiyi de yine gasp etmek için sürüncemede tuttukları bi rezillikleri daha.___________________
Selamlar, iyi TRade'ler...
İmza: Sör WhyVırızZ BeeZz
👍 1Yorum
-
Diren #...Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbİst style eRegl, XBank & Viop30 zırvalayamadan devam..___________________
Yorum
-
Ucundan eccük.. 0 da anca birinin ve FakAt bizimkinin..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Diren #...___________________
Yorum
-
eRegl de ucundan eccük oldu.. XBank kaldı ki o da günün en çok yükseleni.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ucundan eccük.. 0 da anca birinin ve FakAt bizimkinin..___________________
Yorum
-
Olmayan bi davaya dava muamelesi yapıp, habire erteleyip edip borsa yükseltmekle olmaz bu i$ler.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHaber niteliği bile yok o hadisenin, enikonu belli. Her haltı gasp ettikleri misal seçim sürecinde kendi menfaatlerine en uygun zamanlamayla sandığı da demokrasiyi de yine gasp etmek için sürüncemede tuttukları bi rezillikleri daha.
Dı$ piYasa & borsalara bakacak patlAK bİst'inYenİn AKiBetİ ki esas olarakTA D0Wgillere style.
Artık borsaların hepi topu gloBal style dü$meye ba$lar umArım..
Hazır nazır Short'Kene buralar TArihi zırva zirveler oluVersin bitsin bari.___________________
👍 1Yorum
-
☕ 1Yorum
-
AKılsız bıdık style cO$uyO güya palaCık ama daha ters Pers ile yahuda KanKissi TRiumPh emmilerigilin operasyonlar VAR harikalar diyarında, yAlan Dolan unutup unutturulmaya çalı$ılan.
Ansızın style.___________________
Yorum
-
Short ümitVAR bakı$ ile görünen;Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Uygun ParaLel kanal adjustment ayArı ile ve kesik HürmüzZ boğazı satı$ senaryolu 17,0Xx - 17,1Xx yöresi repeat tekrarı da gayEt mümkün, $0klama yoklama style.
Yanisi Mart ortalarındaki tepesinden alarak, kanal üst dirençte 3 temas gibi ve henüz paralel alt destekte tek destek teması ile..
Beklenen olası ikinci Bi tur esaslı destek yoklaması style.___________________
Yorum
-
17930 başladım tekrar shorta. 18000 üzerinde stoplar kapatırım ekranı artık" Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum
-
Sanırım şunu demek istediniz ama burda da direnci aşarsa bugün. O zaman short için büyük sıkıntı.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Short ümitVAR bakı$ ile görünen;
Uygun ParaLel kanal adjustment ayArı ile ve kesik HürmüzZ boğazı satı$ senaryolu 17,0Xx - 17,1Xx yöresi repeat tekrarı da gayEt mümkün, $0klama yoklama style.
Yanisi Mart ortalarındaki tepesinden alarak, kanal üst dirençte 3 temas gibi ve henüz paralel alt destekte tek destek teması ile..
Beklenen olası ikinci Bi tur esaslı destek yoklaması style.

" Her şeyi bidiğini iddia edene
Yorum
-
Umarım tez zamanda pozisyondan en az zararla çıkarsınız Alfa dostum.
Ben 18010 stoplayıp 18114 ten az miktarda short açtım ve ekranı kapadım artık.
Şanssızlık dün akşam bütün viop longları kapamıştım. Spotta da uzun vadeli taşıdığım hisseler dışında pozisyonum yok.
Bol şans size" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
Dediğimi anında kırıVermi$$ bile yukarı sanırım ama bu daha güzel ve anlıkTA günceli de olmu$$..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim 16' yAkın ciVARları ilk eTAp Viop30 hedefle de çok uyumlu.
Eline sağlık...___________________
Yorum

Yorum