FinAL gALası
Collapse
X
-
-
E zaten tersi 16,Xxx yAkMası, me$hur ve pis olan.. Amanİn amanİn tikKAYt !.
O dediğin düzü. ) Oraları tekrar görürse kendi kafacığına yer yine MALı.. Anca ayarı VERdi dönderdi 3 kağıt dümenini.
XBank miSAL anında gün dü$ükleri TAzeler görüntüde hazır ve nazır.. Bknz. İlgi Graf
Hayırlısı...___________________
Selamlar, iyi TRade'ler...
İmza: Sör WhyVırızZ BeeZz
👍 1Yorum
-
peki seni dinledim 17315 kapadım longları. 80 puan kısa zamanda iyi marj. Bereket versinAlfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterE zaten tersi 16,Xxx yAkMası, me$hur ve pis olan.. Amanİn amanİn tikKAYt !.
O dediğin düzü. ) Oraları tekrar görürse kendi kafacığına yer yine MALı.. Anca ayarı VERdi dönderdi 3 kağıt dümenini.
XBank miSAL anında gün dü$ükleri TAzeler görüntüde hazır ve nazır.. Bknz. İlgi Graf
Hayırlısı..." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
☕ 1Yorum
-
Ben dahil esas kendini ve dahi komple piYasayı dinleyebildiğin kadar dinlemi$in demeli. Allah bereket versin...Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
peki seni dinledim 17315 kapadım longları. 80 puan kısa zamanda iyi marj. Bereket versin___________________
☕ 1Yorum
-
Tahminim doğru çıktı. Durdu durdu akşam vurdu namussuz
17454 short 15530 ekledim" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
Ossıra günler öncesi Viop30'a çaktığımızZ $ekil bir etikette anlıkTA eRegl'ye yapı$tırdık nokTAsall zirveSell 37,96 style.
Pek TAbî yüksek müsadenizle Short'da$ forumda$..
Zati bİst'İn hali mecali y0k, kalmamı$..
...
Haydi geçmi$ olsun, mübarek olsun..
TApTArihi zırva zirve rekorlardan gloBal borsa BalAyı ba$laya.___________________
☕ 1Yorum
-
17433 kapandım. İzleyelim birazCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTahminim doğru çıktı. Durdu durdu akşam vurdu namussuz
17454 short 15530 ekledim" Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum
-
vay üzerime oynuyorsun ha. Kalanı da kapadım ben ama. Baktım son yükselişe ayak uydurmuyor.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOssıra günler öncesi Viop30'a çaktığımızZ $ekil bir etikette anlıkTA eRegl'ye yapı$tırdık nokTAsall zirveSell 37,96 style.
Senin tarzın değildi pay vadeli hayır olsun bakalım" Her şeyi bidiğini iddia edene
😎 1Yorum
-
Short'uz ya Viop30 o sebep.. Yoksa ne pay vadelisi ne üzerisi forumdAa$$..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
vay üzerime oynuyorsun ha. Kalanı da kapadım ben ama. Baktım son yükselişe ayak uydurmuyor.
Senin tarzın değildi pay vadeli hayır olsun bakalım
Kapıycan TAbî bak nası yedi tokmağı etiketi koyunca..___________________
Yorum
-
Daha yeni ba$ladı Short BalAyı $enlikleri..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
17433 kapandım. İzleyelim biraz___________________
☕ 1Yorum
-
Bknz. Burada günlük TAze deTAylı analizZ bile VAR.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenim küre 16' bİnİn az altı hatTA 15,950 ciVARı Viop30 *kaldıraç style dümdüzeltme gösteriyor tez vAkİt ilk eTAp.
Son zırvalayı$lara göre yakla$IK -%10 tekamül eden kar$ılığı bİst geneli Bi kâr realizasyonlu düzeltme $eysi.
İlgi kırılımlar Nisan son hafTA beri oldu zaten. Geriye de daha nah döndürür bu süreci the güRuh TAifeSieé.
...
Bilahare bknz. AbbasTAnza..
İ$ bu sebep eRegl nüansını da demİncek batlattık. Biraz anla$ılır $ekil oldu ama olsun naBalım elimiz de ağır hOney.___________________
☕ 1Yorum
-
Pay vadelide short işine çok uzun yıllar önce yaşadığım bir kardemir faciasından sonra tövbe ettim.,Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Short'uz ya Viop30 o sebep.. Yoksa ne pay vadelisi ne üzerisi forumdAa$$..
Kapıycan TAbî bak nası yedi tokmağı etiketi koyunca..
Endeksten bağımsız payların hikayesi farklı oluyor. Misal Ereğli akşam bir Kap atar altın buldum diye al başına belayı" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 2Yorum
-
Artık biraz tanımışındır beni. Biraz tırsak adamım.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Daha yeni ba$ladı Short BalAyı $enlikleri..
Vioptaki bütün pay longları çok güzel yerlerden kapayınca shortun riskine girmek istemedim.
Daha önce de söylemiştim. bilgi bir yere kadar aslolan psikoloji. Bende o taraf zayıf" Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum

Yorum