Alfa Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
FinAL gALası
Collapse
X
-
Önce 15,04X sonrasıları 14,04X olsa çok daha cazip, hesabı böylesi yapmı$IK mevcutTA. Hayırlısı bakALIM...Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
elimdekilerin yarısını 14660 verdim. Daha da ekleme yok. Stop belli.Ekrandan kalkıyorum..Kalanı da yukarı giderse cepten bakar veririm.Çok da zorlamaya gerek yok.
İş olsun diye 9 mart dibine 14405 alış girdim.
Bol şanslar iyi hafta sonları-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Selamlar, iyi TRade'ler...
👍 1Yorum
-
Bir büyük teselli de az öte bAtık köy his’se Net baskın style ‘short çığırtkanlığı’ etmekte, $ıhları ba$TA, gıkı çıkmadan ma$ası ve $Ak$Akçı berisi arkasında..
Mühim forum göstergesi ki son demleri kıymetinde..-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
Anlık olarak bile halâ daha ağzından kan dahi köpürtsen.., bİst'i bırak kırmızıya, pembeye boyayaman..
...
Gerçi demi$tir bunlara da güRuh patronları, shortçu açıkçı yarat Bi $ekil mal aldırma buralardan kimselere long mong ha keza yassah hem$ehrim ayağı..
Ama yine de basiretsizliğine ve her daim ters indikatör potansiyeline de güvenirim 'derin forum aleminin' o bol nicklilerinin ve çe$it grubunun..
...
3'ü 1 arada eder böylece en azından gerekçelerimiz..
Nankör piYasa doğası gereği malesef, bizede böylesi sentiment lazım zaten.. Ekmeğe katmerli yağ hesabı..-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
Günaydın, iyi haftalar, bereketli günler
Yeni haftaya pozisyonsuz başlıyorum. Dilerim gönlünüze göre olsun" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
☕ 1Yorum
-
Amin inşallah...Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın, iyi haftalar, bereketli günler
Yeni haftaya pozisyonsuz başlıyorum. Dilerim gönlünüze göre olsun-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
👍 1Yorum
-
Ve umarız kendi de kapamaz short'larını ve almaz geri mallarını..
Derh tedavisi ile uygun süre sonra biraz daha yukarılardan biz reverselerKene çırpınsa hOney
çok daha uygun mühürler merhemleriz belki de denk getirip, tam da yeresinden yine yeni yeniden.-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
Birkaç dakika sürmü$ oldu.. dARIsı 14,6Xx veda törenine..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster14,5Xx'lere bye bay ile ba$layALIM "Finish Them" icraatine..-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
Basın gaza sahtekâr efendileri..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAsılın küreklere ossıra BilekRak'ın rej0 konsorsiyumu..-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
Yorum