15153 long oldum.
FinAL gALası
Collapse
X
-
-
15202 kapandım bereket versin akşam pazarıCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15153 long oldum." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
👍 1Yorum
-
İmdii bİst’in son kertede long’a 250.00 puan borcu VAR desek, o da malum babba direncini (düşeni) ortaladığı içün bi 250.00 de öyle sektirip kaçsa yine kopup yukarı, eder en az +500.00 buralardan..
Hah i$ bu sebep palacığı da terste kaldı kabul edebileceğimize göre, $imdi biz long’lar flat’lesek anında ilgi yolun yarısını, hatta reverse short’a dönsek tamamını $akkadanAk hüpletir tepeleyip..
Böylesi tersten direniyo dün bugün..___________________
Selamlar, iyi TRade'ler...
İMZA: Sör WhyVırızZ BeeZz
Yorum
-
Zaman da borsa piYasalar da $u ana kadar aleyhine çalışmış oldular zavallı palacığın bu baskısına..
Ve fakat sonunda yarın öbür gün her an TRiumPh emmileri aynen bu Pazartesi $eettiği gibi öncü ve sert seri alımlarla bizim bunNarı da pe$ine el mecburcu tAkArak jump start topuklatıp tepeletebilir tekrar bİst’i.
Son derece mümkün ve olası da neticede bizimkilerin laftan akıldan mantıktan izandan, piYasa fırsat ve koşullarından, doğasından bi halt anladıkları yok, ki umurları bile değil.. Başka dünyaların şeysileri malesef bizim bu güRuh zaten, içinde bulundukları hayatlara da ait değiller.___________________
Selamlar, iyi TRade'ler...
İMZA: Sör WhyVırızZ BeeZz
Yorum
-
-
15023 eklendi. 14976 eklerim. 14960 altında stoplarımCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15045 long
" Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum
-
14976 alımlar da geldi.Maliyet 14994. 14955 stop koydum. Nasip bakalımCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
15023 eklendi. 14976 eklerim. 14960 altında stoplarım" Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum
-
15000 de biraz azaldımCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
14976 alımlar da geldi.Maliyet 14994. 14955 stop koydum. Nasip bakalım" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1☕ 1Yorum
-
kalanlar 14955 te stop olmuş. Küçük bir zararla sıyırmış olduk. Nasip değilmiş.Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
15000 de biraz azaldım
14868 den 14750 ye kadar ters piramit şeklinde alımları döşedim. İzleyelim bakalım" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 2Yorum
-
Hocam naptın sen. 10600-10700. savaşa mı giriyoruz yoksa.Bayindir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet Türkiyede olmaz olmaz ama bahsettiğiniz rakamlar çok ciddi kriz, savaş vs gibi nedenle gelir ancak. Allah göstermesin diyelim" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1☕ 1Yorum
-
12600-12700 demek istediniz her halde grafikten onu anladımCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam naptın sen. 10600-10700. savaşa mı giriyoruz yoksa.
Evet Türkiyede olmaz olmaz ama bahsettiğiniz rakamlar çok ciddi kriz, savaş vs gibi nedenle gelir ancak. Allah göstermesin diyelim
" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1☕ 1Yorum

Yorum