Gelen shortların tamamını 15,43X-,44X bölgesi kavurma yazdık..
FinAL gALası
Collapse
X
-
$imdii yukarıda kalan 15,515-,610 bölgesi emirlerimiz devam & mevcutta pozumuz yok re-FLAT $ekil bİst arenada cenkteyiz style.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15,490-,610 shortlar ba$ladık bile & peyderpey de yazılı style..___________________
Selamlar, iyi TRade'ler...
İMZA: Sör WhyVırızZ BeeZz
Yorum
-
335 long başladık,294 ve 243 eklerim. Daha da aşağı gelirse 15160 a kadar sabrederim" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
👍 1Yorum
-
Yurtdışı vadeliler toparlıyor ,brent biraz gevşedi. Longlara ekledimCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster335 long başladık,294 ve 243 eklerim. Daha da aşağı gelirse 15160 a kadar sabrederim" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
15390 kapadım. günlük hedefimi yakaladım bereket versinCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yurtdışı vadeliler toparlıyor ,brent biraz gevşedi. Longlara ekledim
" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
15350 yeniden long. Yurtdışı iyi görünüyorCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
15390 kapadım. günlük hedefimi yakaladım bereket versin" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
15385 kapadım. Ben kaçarCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
15350 yeniden long. Yurtdışı iyi görünüyor
" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
15,31'ler biraz daha long'ladık.. Orti best 15,323 styleA çekmi$$ olduk..
...
YukArıLarda bekleyen tüüm emirlerimizi re-organize ettik,
kavur kâr all flat olmalık longlarımızın tamamı kadar satı$ emirleri girdik 15,38-15,53 diyarına..
Yeni gün yükseği de isteriz yani aradan bademetDingil efendi..___________________
Yorum
-
15,27'ler dahi gelince 15,24'e kadar da biz ilaveledik aktiflerden dü$ü$te.. kALLavi longs' orti better 15,300 styleA.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAşağı doğru re-long alımlar ba$lamı$ olduk 15,40X-,27X arası kademeli..
...
Bu son parti alabildiklerimizin tamamınıda 15,350-15,530 arası serpme yayıp mayınladık, kavur kâr all flat olabilme amaçlı.___________________
Yorum
-
XBank'cım bak günlerdir hem nazlı hem cezalısın, bari $u sabahki +%3 diyarına dön de bi halTA yarayasın..
DoWgil vesair hafif toparlarsa ıskalama ok Dear ?..
BTC bile 5 gündür "yılların çoklu dibi" beri ++yemye$il, pek Bi sevdiğiniz h0$la$dığınız nam-ı diğer "bitli koyun" yani h0ney daha ne istiyonuz bİst'in bitik bademetDingil palacıkları..___________________
Yorum
Yorum