15,18'lerdende cepte re-longs..
FinAL gALası
Collapse
X
-
Ç00k ç0k az da 15,16-15'lerden re-longs & kâFiii.. 15,14 ve a$asıda bademetDingil alımlarına emanet ).
YayLan bakALIM bİst hedef 15,4 style uygun olur $imdilik..
Yarına bırakırsan bu fiyatlara hayatTA olmaz ona göre yavlum.
...
hAdios..___________________
Selamlar, iyi TRade'ler...
İMZA: Sör WhyVırızZ BeeZz
Yorum
-
-
15158 longlar kapandı. Bereket versinCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15080 long" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
👍 1Yorum
-
$imdiii bu gece seansımızda pall0$cuğumuza ithafen özel sunumlar yaBtık ;
15,29X’dan 15,326 gecenin $imdilik yükseğine kadar kâr al kavur serpme mayınladık uygun bi grup,
15,32X’den 15,404 gün yükseğine kadar kavur kâr al serpme mayınladık ayrı uygun bi grup,
ve ve ve dahi 15,40X’dan TAa 15,648 gecemizin “limit up” TAaVan’ına kadar dö$edik yine serpme kavur kâr all mayınları apayrı çe$it son bi grup.. Sağı sollu belli olmaz bu yauw$Ak pell0$un hesabı..___________________
😀 1Yorum
-
Gerçekle$melerimiz de ba$ladı malum..
Elini tez tut palacık, yoksa dedik ya yarına bugünden tenzilat bulamazsın bizden, TA 15,8’lere kadar çekeriz mayınlı bölgeleri ona göre hesabını, kitabını, haddini bilesin..___________________
Yorum
-
1 saatten az vAKitİn kALdı bademetDingil, PROmosyon edition sunumuMuz biter h0ney..
tik tak tik tak’tik tak tik tak
Yarına elimizde kAlan kontrat ba$ına exTRa ortALama +200.00 pts.*kAldırAç civArı minimum ‘zam güncellemesi’ ALarAK yersin mALı ALık kafacığına.
Kapi$$ deMi ?.___________________
Yorum
-
Hih hoh haaa..
En yukarıdaki “limit up” grubuMUZdan da çekip çekip verip veri$tirDik kafacığına son dakka dukkalar boyu.. 15,32-31 bölgesi ezdik palacığı kavur kâr al styleA.. İlk grup mayınlarımızı tamamen yuttu saydık Zati afiyetle, az da tırtıkladı i$te ikinci grup emirlerimizden.. Falan fi$man, $ap$ik palacık..
% 41,küsürcük poz longs’ malımız devam bizimle, ancAaK yarına daha zamlı TArife çalı$ırız ar+ık bunnara..___________________
Yorum
-
Bereketli olsun. İyi seanslar
ben de 15500 siftah yaptım shorta
" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
-
456 kapandım. Bereket versinCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBereketli olsun. İyi seanslar
ben de 15500 siftah yaptım shorta
" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 1Yorum
Yorum