Dax-i girl'den makul bi hamle de $ık olur honey..
FinAL gALası
Collapse
X
-
E benim maliyet buralar ?? Hatta kârda $u an ortalama itibariyle..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok inat ettin be üstad. Ortalık toz duman. Xbank çökmüş. Dax ve Abd çökmüş. Long havası değil sanki
Esas palacık bademetDingil inat etmekte ama sakinle$ecek sanki.. Longcular pert zati, para longTA anlıkTA..
Fi$ekler bile bu adi, denk getirip ortamını Bi bulsa.. HatTA öylesine menfaatine uyuyorsa anında yukarı style bile,
marjlarını açtı rahatladı zaten görüldüğü üzere..___________________
Selamlar, iyi TRade'ler...
İMZA: Sör WhyVırızZ BeeZz
☕ 1Yorum
-
Siz daha iyisini bilirsiniz tabi ama düzeltme henüz bitmedi gibi.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
E benim maliyet buralar ?? Hatta kârda $u an ortalama itibariyle..
Esas palacık bademetDingil inat etmekte ama sakinle$ecek sanki.. Longcular pert, para longTA anlıkTA.." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
☕ 1Yorum
-
Estafırullah.. Yaw şunun şurası 15,280.00 yaktıydı döndü meret, +19.00 puancık daha alaydı "all kavur longs kâr all Flat" & reverse shorts bile girebilirdik zati..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Siz daha iyisini bilirsiniz tabi ama düzeltme henüz bitmedi gibi.
Yoksa dümdüzeltme bitti-bitmedi, 'long havaları' ayrı ba$ka mevzular Bayım.. Ara TRade dönüyoruz hesabı i$te bizimkisi..
Hayırlısı bakALIM..___________________
Yorum
-
Genelde sizle zıt görüşte olunca insicamınız bozulmasın diye yazmıyorum. ama dayanamadım kusura bakma.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Estafırullah.. Yaw şunun şurası 15,280.00 yaktıydı döndü meret, +19.00 puancık daha alaydı "all kavur longs kâr all" reverse short bile girebilirdik zati..
Yoksa dümdüzeltme bitti-bitmedi ayrı ba$ka mevzular Bayım..
Hayırlısı bakALIM.." Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 2Yorum
-
Rica ederim.. Dı$arılar az biraz toparlansa honey çözecez bu pozu da bakALIM hayırlısıyla..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Genelde sizle zıt görüşte olunca insicamınız bozulmasın diye yazmıyorum. ama dayanamadım kusura bakma.
Açılı$ları önemli $imdi DoWgil'in, buraları futures' dipleri gibi, trade'lik dahi olsa U dönebilirler de aynen ??..
Bizim danDik bİst +beTA'lı uyar fazlasıyla imamlarına..___________________
👍 1Yorum
-
Yani zıt görü$te değilim manasında diyorum.. Ara trade longs' çırpmaya bakıyoruz sadece palacığı, kârına ortak olma babında her iki yöne de voleyi vurabildiği için bunnar..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Genelde sizle zıt görüşte olunca insicamınız bozulmasın diye yazmıyorum. ama dayanamadım kusura bakma.___________________
👍 1Yorum
-
HatTA -1808.00 pts.*kAldırAç diyebiliriz an itibariyle..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster9 i$ günü sürede -1798.00 puan*kALdırAç dümdüzelmi$ Bi bİst VAR sahnede..___________________
☕ 1Yorum
-
-
15153 kapandım. Akşam pazarı yeter banaCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15047 long" Her şeyi bidiğini iddia edene
👍 2Yorum
-
Günaydın , iyi seanslar
14830-860 arası alışları yazdım. hayırlısı bakalım
" Her şeyi bidiğini iddia edene
☕ 1Yorum
-
Bu -1918.00 pts.*kAldırAç olarak deep diplemi$$ oldu.. 10 i$ güncüğünde..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
HatTA -1808.00 pts.*kAldırAç diyebiliriz an itibariyle..___________________
Yorum
Yorum