Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Sana re-long miiLong dü$ünmüyoz artıkın an buralardan, çünküm seen yalancının tekiSin palacık.
Flat c00L $imdilik.
Çok yukarı cırmalarsan belKim re-short, yada ç00k ç0k gev$ersen biraz re-long gibi gibi ProTokOl TRibüne geçtik,
Zati soyduk soğana çevirDik ki dımdızlAK kalakaldın yine yeni yeniden bademetDingil.
Bereketli olsun üstadım. Her işlemimi yazmadım ama çok güzel bir gün oldu.
Umarım savaş belası da biter. İnşallah katil İsrail ve maşası ABD de ummadığı kadar yara alır.
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Bereketli olsun üstadım. Her işlemimi yazmadım ama çok güzel bir gün oldu.
Umarım savaş belası da biter. İnşallah katil İsrail ve maşası ABD de ummadığı kadar yara alır.
Sizede değerli Bayımız.. Maşallah..
Evet inşallah barış tez gelsin.. Alsınlar en derininden yaraları tabî hele ki yahudinin lanetli çoğunluğu beter olsun,
ancAK İran'ın yobaz, vatan ve insanlık haini, dİn tüccarı-bezirganı mollalarıda alsın aynı yaralardan..