FinAL gALası

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Alfa
    Tecrübeli
    • 17 Aralık 2025
    • 1565

Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün çok dinlendin.Yakışır sana. Bereketli olur İnşallah
    İnşallah…

Dünü nasıl dinlenme sayalım.. Görüntüde i$lem denk getiremediysek de artarak tüm yorgunluğu yükü halâ omuzlarımda sırtımda..

Selamlar, iyi TRade'ler...
    İMZA: Sör WhyVırızZ BeeZz

Yorum

• Alfa
      Tecrübeli
      • 17 Aralık 2025
      • 1565

16,10X geldikçe re-short artırdık..

Yorum

• Cakirmetin05
        Tecrübeli
        • 20 Mart 2022
        • 1119

Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        İnşallah…

Dünü nasıl dinlenme sayalım.. Görüntüde i$lem denk getiremediysek de artarak tüm yorgunluğu yükü halâ omuzlarımda sırtımda..
        Tecrübe küfesine atmış oldun yaşananları. Bugün düşündüğünü dün yapsan bayağı sıyırmıştın.
        Ama hayat böyle işte. Ah keşkem ah keşkem diye şarkı yapmışlar.
        Neyse önümüze bakalım.
        " Her şeyi bidiğini iddia edene
        Hiçbir şey öğretemezsin "

Yorum

• Alfa
          Tecrübeli
          • 17 Aralık 2025
          • 1565

16,110 kadar çalı$tıkça yine vurmu$ olduk shortlar yakın ortili..

Yorum

• Alfa
            Tecrübeli
            • 17 Aralık 2025
            • 1565

Tecrübe küfesine atmış oldun yaşananları. Bugün düşündüğünü dün yapsan bayağı sıyırmıştın.
            Ama hayat böyle işte. Ah keşkem ah keşkem diye şarkı yapmışlar.
            Neyse önümüze bakalım.
            Dün de dü$ündük de elimizi gören adi palacık planımıza göre 15,6Xx hiç çalı$tırmadan 15,73'lerden dümenini çevirdi ya.. Sonrası da ardına bakmadan sürdü de sürdü gecesi dahil..

Tecrübeden sayacağız bu dünyada her günümüzü eyvallah..

Yorum

• Alfa
              Tecrübeli
              • 17 Aralık 2025
              • 1565

15,95X'lere kadar bekliyoruz değerlemeyi a$ağı yönlüde.. Dünkü uzla$ma diyArı..

Yorum

• Alfa
                Tecrübeli
                • 17 Aralık 2025
                • 1565

Çok az daha vurabildik i$te 16,15X yeni yüksekli ortili..

Çekil az beri $AKlaban palacık..

Yorum

• Cakirmetin05
                  Tecrübeli
                  • 20 Mart 2022
                  • 1119

15158 short 15254 e kadar eklerim. 15270 stop

Yorum

• Alfa
                    Tecrübeli
                    • 17 Aralık 2025
                    • 1565

Gev$erse sabahki kârdan saydığımız $ık kapamalarımızdan daha da uygun para yaparız yine, umarız..

Yorum

• Alfa
                      Tecrübeli
                      • 17 Aralık 2025
                      • 1565

...

Elimde pay vadeli longlar ve spot paylar var. Onlar yürüsün
                      $imdi Bi taraf öbürünün hedge'i olabilmekte 'kısmen veya tamamen' hesabı arbitraj style,

kâr gözüken zarar & zarar gözüken de halâ kâr sayılabilir nihayetinde..

Bazense katmerli kâr ya da zarar style. Ç0ğ h0$ ).

Yorum

• Cakirmetin05
                        Tecrübeli
                        • 20 Mart 2022
                        • 1119

$imdi Bi taraf öbürünün hedge'i olabilmekte 'kısmen veya tamamen' hesabı arbitraj style,

kâr gözüken zarar & zarar gözüken de halâ kâr sayılabilir nihayetinde..

Bazense katmerli kâr ya da zarar style. Ç0ğ h0$ ).
                        Haklısın ama ben trend gördüğüm zaman endeks long olmaktansa inandığım en fazla 6 payda long olmayı tercih ediyorum.
                        Bana göre şu anda düzeltmeler istisna yön yukarı. Payları satmaktansa endeks shortla hedge tercih ediyorum şimdilik.
                        Ancak huyumdur sabah ilk iş stoplarımı koyarım. Dolayısıyla ani ve ters hareketlerde çok da üzülmem.
                        Vakti Cuma. Size iy tradeler

Yorum

• Alfa
                          Tecrübeli
                          • 17 Aralık 2025
                          • 1565

Haklısın ama ben trend gördüğüm zaman endeks long olmaktansa inandığım en fazla 6 payda long olmayı tercih ediyorum.
                          Bana göre şu anda düzeltmeler istisna yön yukarı. Payları satmaktansa endeks shortla hedge tercih ediyorum şimdilik.
                          Ancak huyumdur sabah ilk iş stoplarımı koyarım. Dolayısıyla ani ve ters hareketlerde çok da üzülmem.
                          Vakti Cuma. Size iy tradeler
                          Hayırlı Cuma'lar... Sizede iyi TRade'ler...
                          ...

Palacığın hobisi üzmek, illa çok isterse önce stopları patlatır, sonra amansız duraksız yukarı sürer hele dün veya birazda bugün benzeri $eettiği gibi..
                          İlgi 6 vesair payda da $ekül $ükül yapar, kimisi Mersin'e kimisi tersine, kimisini yerinde saydırıp.. Numara bitmez TAbî...
                          Ve fakat ne kadar detaylandırıp çe$itlendirilse de neticesinde "Zero Sum" ortak paydasında gerçek anlamını değerini bulur vadeli pozlar, net bir bütün halinde.

Ancak siz short'ken yukarı, long'ken aşağı arzunuz duanız mümkün ve hatta norm olabilmekte en azından böylelikle.. Lehte ağır basan yönse sadece palacıkla aranızda..
                          Bizle misal buz dağının ucunu payla$mı$ olurKene, daha yukarı kaçsa da short eklesek hatta stop bile olsak da öte yandan i$imize varsa kalıyorsa artıyorsa kârımıza baksak misali edalar, sizin için doğal olabilse de genel için son derece karma$ık ve yanıltıcı olabilecek potansiyel style..
                          Farklı bir örnekte pay vadeli long'larınızı ve/veya spot hisselerinizi stoplayıp, daha yukarılar yerine daha a$ağılardan long'layabilme niyet ve sürecinizde Viop30 tarafındaki i$lem yön ve deği$kenlik tercihleriniz, ki vesaire vs.

Yanisi hattı zatında siz Viop30 short kovalarken longTA potansiyel aramak veya tersi gibi siz long kovalarken yönü a$ağı ağır basıyor gibi değerlendirmek bile sizi daha doğru anlama okuma olabilir misali çoğu durumda..
                          Dahası pay vadeli ve spot hisse durumunuzun yoğunluğu, yönü, varlığına göre de (ki palacıkla aranızda esasen demi$tik h0ney); bazen düz bazen ters korelasyonlar ile beta çarpanı bile olası etkili Viop30 i$lemlerinizin anlamını çıkaracağız falan da filan. )

Pes bravo, diyelim..
                          ...

Velhasıl mevcut palacığımızdan yolunabilen her tüy helaldir.. Bereketli olsun, bol $ans.

Yorum

• Cakirmetin05
                            Tecrübeli
                            • 20 Mart 2022
                            • 1119

Hayırlı Cuma'lar... Sizede iyi TRade'ler...
                            ...

Palacığın hobisi üzmek, illa çok isterse önce stopları patlatır, sonra amansız duraksız yukarı sürer hele dün veya birazda bugün benzeri $eettiği gibi..
                            İlgi 6 vesair payda da $ekül $ükül yapar, kimisi Mersin'e kimisi tersine, kimisini yerinde saydırıp.. Numara bitmez TAbî...
                            Ve fakat ne kadar detaylandırıp çe$itlendirilse de neticesinde "Zero Sum" ortak paydasında gerçek anlamını değerini bulur vadeli pozlar, net bir bütün halinde.

Ancak siz short'ken yukarı, long'ken aşağı arzunuz duanız mümkün ve hatta norm olabilmekte en azından böylelikle.. Lehte ağır basan yönse sadece palacıkla aranızda..
                            Bizle misal buz dağının ucunu payla$mı$ olurKene, daha yukarı kaçsa da short eklesek hatta stop bile olsak da öte yandan i$imize varsa kalıyorsa artıyorsa kârımıza baksak misali edalar sizin için doğal olabilse de genel için son derece karma$ık style..
                            Farklı bir örnekte pay vadeli long'larınızı ve/veya spot hisselerinizi stoplayıp, daha yukarılar yerine daha a$ağılardan long'layabilme niyet ve sürecinizde Viop30 tarafındaki i$lem yön ve deği$kenlik tercihleriniz, ki vesaire vs.

Yanisi hattı zatında siz Viop30 short kovalarken longTA potansiyel aramak veya tersi gibi siz long kovalarken yönü a$ağı ağır basıyor gibi değerlendirmek bile daha doğru olabilir misali..

Pes bravo, diyelim..
                            ...

Velhasıl mevcut palacığımızdan yolunabilen her tüy helaldir.. Bereketli olsun, bol $ans.
                            Güzelce anlattığınız üzre Viop işi oldukça karışık gibi görünse de aslında basit.
                            Bendeniz Bist 30 hisselerini asla spottan almam. Benim seansım 9.25 te başlar. Hisseleri viopta alır spottaki nakiti fonda değerlendirir veya trend piyasasında diğer hisselere yönlendiririm.
                            Asla 2 kaldıraçtan fazlasını kullanmam.asla pay vadelilerde short açmam. Asla teminat eklemem. Tam tersine her ay sabit miktarımın üstüne çıkmışsan paramı çekerim.
                            Açacağım toplam kontrat seviyesi bellidir.
                            Sık olmasa da 2 hisse arasında pair trade ve/ veya hisse-endeks pair trade yaparım. Stop olmazsa olmazım. Piyasayla inatlaşmam.
                            Çoğu zaman bereket versin deyip sofradan erken kalkarım.
                            Karşımda yüksek frekansla çalışan algoritmik robotların olduğunu unutmam.
                            İstatistik tutarım. Stobun yararlı olduğuna bu yöntemle inandım. 2/3 oranında başarılı oluyor.
                            Büyük lokma koparmaktansa az olsun istikrarlı olsun felsefem var.
                            Endeks kontralarında asla Swing sürmem.
                            Velhasıl kelam herkesin yoğurt yiyişi farklıdır. Benim psikolojime iyi gelen sistem bu. Zararda oturmak sıkıntı yapıyor bende.
                            Aslolan para kazanmak. Dilerim ki fikir teatisiyle hepimiz kazanırız. Ben sizden çok faydalanıyorum. İnşallah ben de sizin insicamınızı bozmuyorumdur.

Yorum

• Cakirmetin05
                              Tecrübeli
                              • 20 Mart 2022
                              • 1119

15158 short 15254 e kadar eklerim. 15270 stop
                              15235 ekledim . 15270 kadar eklerim. stobu 15285 e revize ettim.

Yorum

• Alfa
                                Tecrübeli
                                • 17 Aralık 2025
                                • 1565

Güzelce anlattığınız üzre Viop işi oldukça karışık gibi görünse de aslında basit.
                                Bendeniz Bist 30 hisselerini asla spottan almam. Benim seansım 9.25 te başlar. Hisseleri viopta alır spottaki nakiti fonda değerlendirir veya trend piyasasında diğer hisselere yönlendiririm.
                                Asla 2 kaldıraçtan fazlasını kullanmam.asla pay vadelilerde short açmam. Asla teminat eklemem. Tam tersine her ay sabit miktarımın üstüne çıkmışsan paramı çekerim.
                                Açacağım toplam kontrat seviyesi bellidir.
                                Sık olmasa da 2 hisse arasında pair trade ve/ veya hisse-endeks pair trade yaparım. Stop olmazsa olmazım. Piyasayla inatlaşmam.
                                Çoğu zaman bereket versin deyip sofradan erken kalkarım.
                                Karşımda yüksek frekansla çalışan algoritmik robotların olduğunu unutmam.
                                İstatistik tutarım. Stobun yararlı olduğuna bu yöntemle inandım. 2/3 oranında başarılı oluyor.
                                Büyük lokma koparmaktansa az olsun istikrarlı olsun felsefem var.
                                Endeks kontralarında asla Swing sürmem.
                                Velhasıl kelam herkesin yoğurt yiyişi farklıdır. Benim psikolojime iyi gelen sistem bu. Zararda oturmak sıkıntı yapıyor bende.
                                Aslolan para kazanmak. Dilerim ki fikir teatisiyle hepimiz kazanırız. Ben sizden çok faydalanıyorum. İnşallah ben de sizin insicamınızı bozmuyorumdur.
                                bİst gün yüksekleri TAzeledi tüm TAbelalarında, bak buralar iyiydi sanki pay vadeli ve spot hisse pozlarda kâr al flat için ).. Epey süreler veremeyebilir bu fırSATı...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information